Po prostu ruska patologia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Hehe, wyruchałbym ją. Życzę też jej aby ten gruby poszedł na siłkę, przypakował i za kilka lat pokazał tej dziffce kto rządzi na dzielni i tym pedałom co się śmieją, bo jakby złapać takiego to by sam kurwa płakał. Ile ten grubcio może miec lat? 10? a ona 16-18. No kurwa, prosze was.
wubepe napisał/a:
dobry tekst leci na koncu: patrzcie spider-man płacze
Jak dla mnie powiedziała, dawajcie będziemy kopać spidermana, ale może sie mylę.
Nazwał którąś suką to ruska sie wkurwiła i mu dojebała.
Rosja to śmieszny kraj.
Rosja to śmieszny kraj.
Provokattor34 napisał/a:
Hehe, wyruchałbym ją. Życzę też jej aby ten gruby poszedł na siłkę, przypakował i za kilka lat pokazał tej dziffce kto rządzi na dzielni i tym pedałom co się śmieją, bo jakby złapać takiego to by sam kurwa płakał. Ile ten grubcio może miec lat? 10? a ona 16-18. No kurwa, prosze was.
niejakub napisał/a:
nie gość ma JAJA!!! (ale w DUPIE :p )
ty byś kurwa miał jakbyś miał 8-10 lat i podbiło do cb tyle ludzi??
JA to bym wyjebał łate tej szmacie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów