Po prostu ruska patologia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
o co w ogóle jej chodzi? ;> kmini coś ktoś z tego?
sukanaprostownice napisał/a:
ale bym zajebal takiej szmacie kopa i przeciagnal po asfalcie, jebana kurwa
Ja bym przed przeciąganiem po asfalcie, przeciągnął ją przez co innego, a potem po asfalcie
przynajmniej pozniej bedzie mogl sie chwalic ze w miare srednia dziwczyna go dotykala ;]
pozniej juz moze tak sie nie zdazyc.
pozniej juz moze tak sie nie zdazyc.
spokojnie też kiedyś byłem gruby, zacząłem chodzić na siłke, wurobiłem się i teraz co ide ulicami to ludzie maja respekt a jak jakaś sprawa z ludźmi co keidyś mi dokuczali to wpierdol i tak każdy powinien robić
zrobiłem mały risercz. Ona pytała pulpeta "kto jest szaława?" a on że nikt. Po prostu nazwał jakąś laske szmatą, czy czymś i ma za niewyparzoną gębę.
urbandictionary.com/define.php?term=shalava
urbandictionary.com/define.php?term=shalava
Szkarad napisał/a:
oh ja teżp ja bym taka przelozyla przez rame lozka i 10 ciezkich w dupsko.
Może i okrutna, ale nie wiadomo, za co mu wypierdoliła. Na pewno nie dlatego, bo nic jej nie zrobił. Zanim zaczniecie komentować "głupia dziwka, wypierdoliła grubasowi" i dla piwek pisać "dobrze tak grubasowi", by pokazać jacy to wy trÓ okrutni i w ogóle, dowiedzcie się, jak wyglądała cała sytuacja. Jest to niemożliwe - więc kurwa komentujcie TEN MOMENT, a nie CAŁOŚĆ, JEBANE DZIECI.
On przynajmniej jeździł na rolkach w przepoconej, ciasnej (jak dla niego... xD) koszulce ze Spider-Manem a nie szpanował w Internecie...
On przynajmniej jeździł na rolkach w przepoconej, ciasnej (jak dla niego... xD) koszulce ze Spider-Manem a nie szpanował w Internecie...
zwykle w bajkach spiderman wygrywał ze swoimi wrogami, a tutaj człowiek pająk został pokonany przez gang deskorolkowców. po raz kolejny w brutalny sposób okazuje się, że życie to nie bajka
A wyjdzcie sobie kurna w rosji z rudymi wlosami, 40 procent masy tlustej, w obcislej koszulce spideman'a, i w rolkach i PROTEKCJACH na kolana.
Prawie kazdy z was by tak lezal i plakal po dziesieciu minutach.
a w polsce to moze kilka minut wiecej
Prawie kazdy z was by tak lezal i plakal po dziesieciu minutach.
a w polsce to moze kilka minut wiecej
Jak skupialiście uwage na grubasie, to znaczy że jesteście pedałami.
Ładna Kobieta. Ruchałbym 20 minut dziennie, codziennie.
Ładna Kobieta. Ruchałbym 20 minut dziennie, codziennie.
Mógł zadzwonić po Batmana.
bez kitu w tej rosji albo ktos kogoś bije albo zabija , popierdolony ten kraj a najlepsze jest to ze wiekszosc aktorow to laski
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów