Po prostu ruska patologia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
lubie takie laski !
PolishboyPN napisał/a:
spoko gruby pojdzie na siłke i za 10 lat spali kurwie chate
Co, na siłce uczą jak być zajebistym piromanem, czy będzie potrzebował więcej siły, aby dźwigać beczki z benzyną?
przykro mi jest jak na to patrze. ja bym taka gowniare przelozyla przez rame lozka i 10 ciezkich na dupsko. a potem jeszcze kop w brzuch. to jest jakas tragedia, ze grupa nastolatkow zneca sie nad dzieckiem, a potem jeszcze wrzuca filmik do sieci. ode mnie bez piwa.
przykro mi jest jak na to patrze. ja bym taka gowniare przelozyla przez rame lozka i 10 ciezkich na dupsko. a potem jeszcze kop w brzuch. to jest jakas tragedia, ze grupa nastolatkow zneca sie nad dzieckiem, a potem jeszcze wrzuca filmik do sieci. ode mnie bez piwa.
Jebana gówniara przypierdolić jej jakimś krzesłem, ciekaw jestem co by ona zrobiła jak by jej dziecko tak napadli. Ode mnie też bez piwa.
Jak bym jej zajebał w ryj to by jej kilogram tapety przez miesiąc nie pomógł pizdy na ryju zakryć. W ogóle to bym ją wysłał do polańskiego to by się kurwa nauczyła.
Ladna ta rosjanka, rowniez takie lubie
Lubi przemoc skubana
Lubi przemoc skubana
Grubas podrosnie to ich wszystkich wciagnie nosem i wysra
Anything Jesus does, I can do better...
jebać grubasów zero litości ( grubas dla mnie to otyła narzekająca na wszystkich ciota i co chwile się na kogoś drze i wyje )
stud3nt napisał/a:
Jeśli grubczyk zachowuje się jak baba - w tej sytuacji należy wpierdolić jeszcze mocniej. Gruba warstwa tłuszczu tłumi ból, a chuja ma przecież boleć!
No tak, każdy 10 latek powinien chodzić na ustawki i pierdolić koleżanki po bramach, a nie kurwa jeździć na rolkach w koszulce ulubionego super herosa.
Ja pierdole....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów