📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kamiloo87 napisał/a:
Kozak w necie....
Ano pewnie tak. Ale i tak trochę to jak zepchnięcie ze schodów kozakującego sadola na wózku. Czyli mieszane uczucia.
było na jbzd. Typy się o coś pokłuciły i naszprycowały tego grubcia xanaxsem żeby nie mógł się bronić
nawet mu się nie chciało podnieść rąk żeby się zasłonić, a to leniuszek
szamantotwojaes napisał/a:
było na jbzd. Typy się o coś pokłuciły i naszprycowały tego grubcia xanaxsem żeby nie mógł się bronić
Xanaxem? Po co? Żeby ich nie pozabijał obrotowymi kopnięciami z wyskoku?
szamantotwojaes napisał/a:
- Jasne. Bronić.
Przy tej wadze to jak z cyganem:
- Jasne. Pracować.
Pewnie grubas wypił mu jego mullermilch
jeabny nieudacznik ... ale żeby takim leniuchem byc i nawet mordy nie zasłonić ??? z resztą pewnie i tak go nie bolało bo wszystko przyjął budyń
dostał po ryju, bo zżarł kolejną tackę frytek, pizze, dwa hambugsy i kolę XXXL - a było mówione, że zbastował
snorlax ma tyle defa zw chuja dmg mu zadal
ok to teraz dziecko po chemioterapii a później UFC
eNIGGmAthicc NWords smuggler #1!
N Word Order is coming!eNIGGmAthicc NWords smuggler #1!
jak to za co ? za to że jest spasionym cwelem .. poza tym, chujowo garde trzyma
czytałem gdzieś, że dostał baty bo zakosił komuś xanax i w sumie wyjaśniało by to brak reakcji z jego strony na strzały. Po prostu był na bombie.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów