Skill lepszy niż nie u jednego piłkarza z Polskiej ligi
Skill lepszy niż nie u jednego piłkarza z Polskiej ligi
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Za to oglądanie piłki... Uuuuuu to już inna sprawa. Jak smutne i nieciekawe trzeba mieć życie żeby przez 90 minut z hakiem oglądać 22 kolesi ganiających za piłką, zapamiętywać wyniki meczów, ekscytować się nimi albo śledzić rozgrywki ligowe. Nigdy tego nie pojmę. To jest co najmniej tak kurewsko nudne, jak przyglądanie się jak pada deszcz, albo jeszcze bardziej.
Up, nie takie trudne, szkoda by było Sadola takimi materiałami zasypywać. Mam dziś trening wieczorem na hali, to jak Cię takie rzeczy jarają, to poświecę te 5 minut i poproszę kogoś żeby nagrywał. Fajnie, że grubasek robi to co lubi, ma swoją pasję i git. Strzały na pustą bramkę, z niewielką siłą na mnie nie robią wrażenia, nie takie rzeczy widziałem już na boisku
Co ty chłopie pierdolisz. Idę o zakład, że nie potrafisz uderzyć piłki w ten sposób. To jest knuckleshot, a nie jakieś tam zwykłe, badziewne uderzenie z prostego podbicia.
Z piłkarzy klasy światowej taką technikę strzału opanowało raptem kilku, to nie jest kurwa łatwe.
Ty pewnie strzelasz zwykłe farfocle i myślisz, że jak ci wpadnie kilka razy pod poprzeczkę to jesteś równie zajebisty...
No i "z niewielką siła"...kończ waść wstydu oszczędź.
Prawda jest taka że siła tych strzałów jest taka że gdyby na bramce stał jakiś chociaż 3 ligowy bramkarz to by to wyciągnął z pół metrowym kutasem w dupie. A jak grubasek juz chce strzelać z miejsca to niech chociaż ustawi coś co by mogło imitować mur. Tyle w temacie
Następny...
po pierwsze te strzały nie są lekkie, po drugie parabola lotu jest taka, że wielu bramkarzy miałoby z tymi strzałami problemy.
Bambus z Lecha Poznań w tym sezonie strzelił taką bramkę, też się wydawało, że strzał niezbyt mocny(to tylko wrażenie), bramkarz miał dużo czasu na reakcję, a i tak chuja zrobił. Więc twój 3 ligowy bramkarz by zrobił 8 chuji.
A co do grubaska... Strzały precyzyjne, ale łatwe do obrony - piłka leci na tyle wolno, że można spokojnie dobiec do i piłkę wyciągnąć. Takie strzały są najlepsze na trening, bo wymagają ruchu od bramkarza, ale łatwo je wyłapać.
PS:// tak, jestem ekspertem, a jeśli nie ekspertem, to przynajmniej bramkarzem.
Dla porównania Christiano Ronaldo 3 x szybciej/ mocniej
youtube.com/watch?v=SvtAxCrMVpU
Prędkość piłeczki 35 m/s co się równa 126 km/h
99% piłek wyłapałbym mu jako bramkarz amator
Albo i 187%. Zajebisty jesteś, nie ma co .
Jebany grubas pierdolony. Niech lepiej idzie i zeżre kebaba a nie w piłkę grać krowa jebana. Pierdolić maciory !!!
Pierdolić maciory !!! Można go wysłać do afryki to będzie można z jego tłustego cielska wyżywić pół afryki.
Jebać maciory !!! Niech na łeb spadnie mu coś ciężkiego to wróci tam gdzie jego miejsce, albo przed kompa albo do chlewni. Nie rozumiem jak można się tak zapuścić żeby być taką grubą świnią. Połowa sadoli pewnie jest z nadwagą i powiem wam grubasy. Nie róbcie ze swoją dupą nic po za tym że będziecie więcej żreć tłuszczu i majonezu. Ofermy jebane. Chuj wam w dupę maciory.
Jebać maciory !!!
Nie wiem, czy to jest trolling, czy frustring. W każdy razie naprawdę śmiesznie wyszło .
Tak jak już ktoś wspomniał Keita uderzył z jakiś 35 metrów strzał wcale nie był mocny a i tak piłka wpadła do bramki.
Co ty chłopie pierdolisz. Idę o zakład, że nie potrafisz uderzyć piłki w ten sposób. To jest knuckleshot, a nie jakieś tam zwykłe, badziewne uderzenie z prostego podbicia.
Z piłkarzy klasy światowej taką technikę strzału opanowało raptem kilku, to nie jest kurwa łatwe.
Ty pewnie strzelasz zwykłe farfocle i myślisz, że jak ci wpadnie kilka razy pod poprzeczkę to jesteś równie zajebisty...
No i "z niewielką siła"...kończ waść wstydu oszczędź.
Następny...
po pierwsze te strzały nie są lekkie, po drugie parabola lotu jest taka, że wielu bramkarzy miałoby z tymi strzałami problemy.
Bambus z Lecha Poznań w tym sezonie strzelił taką bramkę, też się wydawało, że strzał niezbyt mocny(to tylko wrażenie), bramkarz miał dużo czasu na reakcję, a i tak chuja zrobił. Więc twój 3 ligowy bramkarz by zrobił 8 chuji.
Dobra, podejmuje zakład, wyskakuj z hajsu i zapraszam do mnie na zadupie, stracisz i kasę i honor.
Pewnie pyta ci zmięknie, bo w sumie poza netem nie istniejesz, więc zamknij dupę, jak coś do mnie mówisz.
Kilku piłkarzy klasy światowej opanowało tą technikę, plus ten grubas, światowej klasy, lepiej zamilcz.
Dobra, podejmuje zakład, wyskakuj z hajsu i zapraszam do mnie na zadupie, stracisz i kasę i honor.
Pewnie pyta ci zmięknie, bo w sumie poza netem nie istniejesz, więc zamknij dupę, jak coś do mnie mówisz.
Kilku piłkarzy klasy światowej opanowało tą technikę, plus ten grubas, światowej klasy, lepiej zamilcz.
Nagrywaj śmieciu filmik, a nie mocarza zgrywasz. Ciśniesz grubasa, bo ma ze swoimi gabarytami ma lepszego skilla niż ty.
Pokaż mi baranie ilu zawodników w ligach europejskich uderza w ten sposób z wolnych?
I po chuj w chuja walisz ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów