Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
SinceAge 2014-12-18, 16:00 1
strzał zwany knuckleball to naprawde ciezka do ogarniecia technika strzalu. trzeba duzo trenowac. ale mistrz jest tylko jeden.

Zgłoś
bodzian 2014-12-18, 16:09
wpuszczaja go tylko jak jest remis, ostatnia minuta meczu i rzut wolny :d
Zgłoś
PoloniaJuby 2014-12-18, 16:09
hahahhaa ale ból dupy w komentarzach skąd ja wiedziałem że tak będzie
Zgłoś
K................t 2014-12-18, 16:29
Ale kto twierdzi że piłka jest chujowa? Gra się zajebiście. Są emocje, jest wysiłek, można dobrze bawić się z kumplami bez alkoholu. Sam sobie czasem lubię pojechać na halę i pokopać ze 2 godzinki.

Za to oglądanie piłki... Uuuuuu to już inna sprawa. Jak smutne i nieciekawe trzeba mieć życie żeby przez 90 minut z hakiem oglądać 22 kolesi ganiających za piłką, zapamiętywać wyniki meczów, ekscytować się nimi albo śledzić rozgrywki ligowe. Nigdy tego nie pojmę. To jest co najmniej tak kurewsko nudne, jak przyglądanie się jak pada deszcz, albo jeszcze bardziej.
Zgłoś
T-Will 2014-12-18, 16:50
szczękoczułki napisał/a:

Up, nie takie trudne, szkoda by było Sadola takimi materiałami zasypywać. Mam dziś trening wieczorem na hali, to jak Cię takie rzeczy jarają, to poświecę te 5 minut i poproszę kogoś żeby nagrywał. Fajnie, że grubasek robi to co lubi, ma swoją pasję i git. Strzały na pustą bramkę, z niewielką siłą na mnie nie robią wrażenia, nie takie rzeczy widziałem już na boisku

Co ty chłopie pierdolisz. Idę o zakład, że nie potrafisz uderzyć piłki w ten sposób. To jest knuckleshot, a nie jakieś tam zwykłe, badziewne uderzenie z prostego podbicia.
Z piłkarzy klasy światowej taką technikę strzału opanowało raptem kilku, to nie jest kurwa łatwe.
Ty pewnie strzelasz zwykłe farfocle i myślisz, że jak ci wpadnie kilka razy pod poprzeczkę to jesteś równie zajebisty...
No i "z niewielką siła"...kończ waść wstydu oszczędź.

tomilol napisał/a:

Prawda jest taka że siła tych strzałów jest taka że gdyby na bramce stał jakiś chociaż 3 ligowy bramkarz to by to wyciągnął z pół metrowym kutasem w dupie. A jak grubasek juz chce strzelać z miejsca to niech chociaż ustawi coś co by mogło imitować mur. Tyle w temacie

Następny...
po pierwsze te strzały nie są lekkie, po drugie parabola lotu jest taka, że wielu bramkarzy miałoby z tymi strzałami problemy.

Bambus z Lecha Poznań w tym sezonie strzelił taką bramkę, też się wydawało, że strzał niezbyt mocny(to tylko wrażenie), bramkarz miał dużo czasu na reakcję, a i tak chuja zrobił. Więc twój 3 ligowy bramkarz by zrobił 8 chuji.
Zgłoś
Bruzi 2014-12-18, 16:50
ale bramkarzy to sobie dobrał, jak nie dzieciak to inwalida który nawet się nie ruszy. BRAWO
Zgłoś
drfu 2014-12-18, 17:12
Wielki kurwa Ronaldo ! 0:45 - nawet małpę w bramce postawił, a reszta broniących to chyba upośledzone dzieci.
Zgłoś
Riazek 2014-12-18, 18:06
@babluch to się nazywa łapanie równowagi przy strzale. Robią to i w bundeslidze i 12-latkowie na boisku (o ile jeszcze nie wszyscy z gatunku aktywnych wyginęli)
A co do grubaska... Strzały precyzyjne, ale łatwe do obrony - piłka leci na tyle wolno, że można spokojnie dobiec do i piłkę wyciągnąć. Takie strzały są najlepsze na trening, bo wymagają ruchu od bramkarza, ale łatwo je wyłapać.

PS:// tak, jestem ekspertem, a jeśli nie ekspertem, to przynajmniej bramkarzem.
Zgłoś
xinoqe 2014-12-18, 18:29
Precyzja, precyzją ale na boisku liczy się również prędkość futbolówki. Koleszka strzela z około 18 m i piłeczka leci do bramki około 2sek. Tyle na filmie widać ( 1:27). Dajmy mu kredyt i przyjmijmy że leci 1,5 sek. Ma więc prędkość 12 m/s co się równa około 44 km/h. Każdy 3cio ligowy bramkarz to wyłapie.

Dla porównania Christiano Ronaldo 3 x szybciej/ mocniej

youtube.com/watch?v=SvtAxCrMVpU

Prędkość piłeczki 35 m/s co się równa 126 km/h
Zgłoś
Filogyna 2014-12-18, 18:38
uho82 napisał/a:

99% piłek wyłapałbym mu jako bramkarz amator

Albo i 187%. Zajebisty jesteś, nie ma co .

jajkob napisał/a:

Jebany grubas pierdolony. Niech lepiej idzie i zeżre kebaba a nie w piłkę grać krowa jebana. Pierdolić maciory !!!
Pierdolić maciory !!! Można go wysłać do afryki to będzie można z jego tłustego cielska wyżywić pół afryki.
Jebać maciory !!! Niech na łeb spadnie mu coś ciężkiego to wróci tam gdzie jego miejsce, albo przed kompa albo do chlewni. Nie rozumiem jak można się tak zapuścić żeby być taką grubą świnią. Połowa sadoli pewnie jest z nadwagą i powiem wam grubasy. Nie róbcie ze swoją dupą nic po za tym że będziecie więcej żreć tłuszczu i majonezu. Ofermy jebane. Chuj wam w dupę maciory.

Jebać maciory !!!

Nie wiem, czy to jest trolling, czy frustring. W każdy razie naprawdę śmiesznie wyszło .
Zgłoś
Giacore 2014-12-18, 18:53
Tacy z was eksperci a gówno wiecie. Przy rzucie wolnym jest mur, a więc bramkarz piłki nie widzi od razu. A więc ma skrócony czas na reakcję. Parabola jest dziwna i trudna do oceny. Bramkarz musi podjąć odpowiednią decyzję od razu a to strasznie trudne. Strzał nie musi być mocny tylko zaskakujący.
Tak jak już ktoś wspomniał Keita uderzył z jakiś 35 metrów strzał wcale nie był mocny a i tak piłka wpadła do bramki.
Zgłoś
h................o 2014-12-18, 19:11
I tak jest tylko grubym śmieciem
Zgłoś
szczękoczułki 2014-12-18, 23:07
T-Will napisał/a:

Co ty chłopie pierdolisz. Idę o zakład, że nie potrafisz uderzyć piłki w ten sposób. To jest knuckleshot, a nie jakieś tam zwykłe, badziewne uderzenie z prostego podbicia.
Z piłkarzy klasy światowej taką technikę strzału opanowało raptem kilku, to nie jest kurwa łatwe.
Ty pewnie strzelasz zwykłe farfocle i myślisz, że jak ci wpadnie kilka razy pod poprzeczkę to jesteś równie zajebisty...
No i "z niewielką siła"...kończ waść wstydu oszczędź.

Następny...
po pierwsze te strzały nie są lekkie, po drugie parabola lotu jest taka, że wielu bramkarzy miałoby z tymi strzałami problemy.

Bambus z Lecha Poznań w tym sezonie strzelił taką bramkę, też się wydawało, że strzał niezbyt mocny(to tylko wrażenie), bramkarz miał dużo czasu na reakcję, a i tak chuja zrobił. Więc twój 3 ligowy bramkarz by zrobił 8 chuji.

Dobra, podejmuje zakład, wyskakuj z hajsu i zapraszam do mnie na zadupie, stracisz i kasę i honor.
Pewnie pyta ci zmięknie, bo w sumie poza netem nie istniejesz, więc zamknij dupę, jak coś do mnie mówisz.
Kilku piłkarzy klasy światowej opanowało tą technikę, plus ten grubas, światowej klasy, lepiej zamilcz.
Zgłoś
T-Will 2014-12-19, 0:12
szczękoczułki napisał/a:

Dobra, podejmuje zakład, wyskakuj z hajsu i zapraszam do mnie na zadupie, stracisz i kasę i honor.
Pewnie pyta ci zmięknie, bo w sumie poza netem nie istniejesz, więc zamknij dupę, jak coś do mnie mówisz.
Kilku piłkarzy klasy światowej opanowało tą technikę, plus ten grubas, światowej klasy, lepiej zamilcz.

Nagrywaj śmieciu filmik, a nie mocarza zgrywasz. Ciśniesz grubasa, bo ma ze swoimi gabarytami ma lepszego skilla niż ty.
Pokaż mi baranie ilu zawodników w ligach europejskich uderza w ten sposób z wolnych?
Zgłoś
Filogyna 2014-12-19, 2:45
szczękoczułki napisał/a:

I po chuj w chuja walisz ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem