Skill lepszy niż nie u jednego piłkarza z Polskiej ligi
Skill lepszy niż nie u jednego piłkarza z Polskiej ligi
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
podkręcenie: 99
strzały z daleka: 99
wytrzymałość w meczu (kondycja): 2
Opis naszej kadry narodowej, nadaje się.
Nagrywaj śmieciu filmik, a nie mocarza zgrywasz. Ciśniesz grubasa, bo ma ze swoimi gabarytami ma lepszego skilla niż ty.
Pokaż mi baranie ilu zawodników w ligach europejskich uderza w ten sposób z wolnych?
Podludziu, masz problem z odbiorem emocji w postach. Wyraziłem normalnie swoje zdanie, a nie żaden pocisk na grubego tępy bucu.
Weź wyjdź do ludzi, wyłącz kompa, bo kozaka w necie strugasz.
Ostatnie moje słowa do ciebie dziecinko, jeśli masz odrobinę honoru i odpowiadasz za swoje słowa, zapraszam z hajsem tutaj, pokarzę ci co potrafię, nie widzę problemu. W innym wypadku leje na ciebie ciepłym moczem internetowy napinaczu bez honoru.
Podludziu, masz problem z odbiorem emocji w postach. Wyraziłem normalnie swoje zdanie, a nie żaden pocisk na grubego tępy bucu.
Weź wyjdź do ludzi, wyłącz kompa, bo kozaka w necie strugasz.
Ostatnie moje słowa do ciebie dziecinko, jeśli masz odrobinę honoru i odpowiadasz za swoje słowa, zapraszam z hajsem tutaj, pokarzę ci co potrafię, nie widzę problemu. W innym wypadku leje na ciebie ciepłym moczem internetowy napinaczu bez honoru.
Możemy się tak założyć: jeśli wrzucisz filmik z podobnymi strzałami (no i dołączony do filmiku numer konta), przeleję ci, powiedzmy, stówkę. Co ty na to?
p.s.
Nie żartuję.
Po wtrącaniu się na chama w czyjąś wymianę zdań wnioskuje, że jesteś adwokatem, więc podkręć nieco tą sumę wynagrodzenia, nie bądź żyd
Ok, wrzuć tylko wcześniej do odpowiednich działów na Sadolu swoje cycki i tyłek, z odpowiednią karteczką, w celu weryfikacji twojej wiarygodności i podejmuje wyzwanie.
Po wtrącaniu się na chama w czyjąś wymianę zdań wnioskuje, że jesteś adwokatem, więc podkręć nieco tą sumę wynagrodzenia, nie bądź żyd
Ej, to ty chcesz coś udowodnić . Przy okazji możesz zarobić...
Albo przyznaj po prostu, że kompleks zżera ci zdroworozsądkowe rozeznanie... Nie uciekniesz od przeciętności, kolego - szczególnie niewinnymi kłamstewkami.
Ej, to ty chcesz coś udowodnić . Przy okazji możesz zarobić...
Albo przyznaj po prostu, że kompleks zżera ci zdroworozsądkowe rozeznanie... Nie uciekniesz od przeciętności, kolego - szczególnie niewinnymi kłamstewkami.
Przeciwnie, nie chcę i nie muszę niczego udowadniać, ewentualnie mogę. Eh i nie mam żadnych kompleksów nierozsądna. Owszem jestem przeciętny jak 99% tego społeczeństwa. Tylko, że piłkę kopię już prawie 20 lat i nawet taki ograniczony człowiek jak ty, wyszedłby po takim czasie, poza umiejętności strzelania z dużego palca, uwierz
Ty podałaś swoje warunki, ja swoje, także czekam na twój ruch
p.s.
naprawdę byłam gotów przelać ci stówkę... Nic byś się przy tym prawie nie napracował .
To nie jest gimbaza, ja nie przystanę od razu na pierwsze lepszą propozycje rozwydrzonych gówniarzy, biorąc pod uwagę, że moja pierwsza wypowiedź była skierowana do konkretnej osoby.
Także moja propozycja jest niezmienna, taki los kobiet na Sadolu, cycki i tyłek to twoja waluta i muszą być umieszczone w odpowiednich tematach, jak liczysz na coś ode mnie.I nie chcę twojej stówy, jeśli masz jakiś honor i sumienie, rozejrzyj się po okolicy kto jest biedniejszy, kup kopertę, wsadź ta stówę, napisz tam wesołych świąt, od mikołaja, czy coś tam innego i zrób komuś prezent, a ja ci wyślę ten filmik.
Druga opcja, jeśli jesteś w miarę ładna, to zapraszam tutaj, nie trzeba będzie się bawić. Uroda niestety jest warunkiem koniecznym, żeby wstydu nie było przed kumplami
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów