Śmiech z 0:18 bezcenny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gruby chciał mieć kolegów i dał się namówić hehe
No to "plask", a jaki czerwoniutki. W sumie cwany, taki globalny lisc sprawil utrate z 1000 cal. Chcesz byc piekny, musisz cierpiec.
Udokumentowano własnie wpływ nutelli na wagę jak i głupotę amerykanów ;e
Ota ota odrazu gruby, to mass hardgainer
najbardziej podoba mi sie to ze w wodzie czekaja koledzy z kolem. przynajmniej pozory bezpieczenstwa zachowane
I tak właśnie drogie dzieci powstaje fala tsunami.
Za ten plask powinien dostac Oskara
@kpaxian
Hardgainer to człowiek, który ma problemy z przybraniem na masie a nie taki, który łatwo ją łapie.
Hardgainer to człowiek, który ma problemy z przybraniem na masie a nie taki, który łatwo ją łapie.
Ale przynajmniej koledzy podpłynęli zobaczyć co i jak, ile tu filmów jest że jeden się wypierdoli, a 4 "kumpli" stoi, patrzy i się śmieje.
mógłbym to oglądać godzinami a ten sadystyczny śmiech z 0:18 sprawia ze film nabiera jeszcze więcej uroku
Bez łez nie dostałby braw.
Przynajmniej ma ogarniętych znajomych którzy od razu pod płyneli pomóc a nie jak w niektórych filmach.
nisanosa napisał/a:
Wyobraź sobie, że jakimś cudem to wiem, bo trenuję, może zbyt zawiła ironia, chodziło mi o coś w stylu "wygrał z anoreksją"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów