📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
wg. mnie zamiast tej gitary mógł stanąć na tym XBox'ie i po sprawie )
Mnie się kojarzy z tym
Kurwa jak można się doprowadzić do takiego stanu......
Duszek Okruszek napisał/a:
Kurwa jak można się doprowadzić do takiego stanu......
Trzeba zjeść swoje rodzeństwo, jak Kronos w mitologii.
Nie rozumiem po co rozwalał xboxa gitarą, nie łatwiej było po prostu usiąść ?
w harlem shake bierze udział brat tego grubaska. to ten na fotelu z mieczem świetlnym
czasami wolę porozmawiać z jakimś grubasem który ledwo łazi niż z typowym przedstawicielem siłowni, dużo lepiej mi się z nimi gada i mają dużo lepsze poczucie humoru, ta moda na jechanie grubasów nie jest chyba za mądra ;d
Może mi ktoś powiedzieć co jest śmiesznego w kolesiu z hameryki, który wygląda jak wieloryb i udaje ułomnego?
dystans srystans, robienie z siebie idioty by zadowolic holote, miec milion przegladniec i dowartosciowac sie tym, ze nie trzeba z domu wychodzic zeby byc "kims"
Dystans to mają do niego kobiety, zaresztą tak jak do mnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów