Fat armor złagodził upadek !
Nie na kamien, tylko za mocno sie zlozyl i motocykl uslizgnal sie na podnozku. Te sprzety generalnie sa stworzone do jazdy prosto. Moze przesiadl sie ze scigacza i mu sie zapomnialo.
Ta rysa na asfalcie, to wlasnie od podnozka.
Do tego jeszcze zawieszenie siadlo pod tlusciochem.
Spasiona motopipa. Dobrze, że rów zamorytyzował upadek odyńca, bo coś mogłoby się stać.
Nie, dobrze że był rów i go zatrzymał, bo by jeszcze hipopotam drzewa zniszczył.
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Nie na kamien, tylko za mocno sie zlozyl i motocykl uslizgnal sie na podnozku. Te sprzety generalnie sa stworzone do jazdy prosto. Moze przesiadl sie ze scigacza i mu sie zapomnialo.
Jak byś zauważył, to rysa jest zrobiona kawałek dalej, od momentu kiedy zaczął się przewracać.
On ledwo zaczął skręt.... Obstawiam że zesrał się na samą mysł i za mocno ścisnął klamkę, zablokowany przód i matka ziemia wzieła go w swe objęcia
Też mi się wydaje, że klamkę ścisnął, od zarycia podnóżkiem szarpnęło by go najpierw do środka, a jemu ewidentnie od razu ucieka koło na zewnątrz.
Nie na kamien, tylko za mocno sie zlozyl i motocykl uslizgnal sie na podnozku. Te sprzety generalnie sa stworzone do jazdy prosto. Moze przesiadl sie ze scigacza i mu sie zapomnialo.
Jak byś zauważył, to rysa jest zrobiona kawałek dalej, od momentu kiedy zaczął się przewracać.
Też mi się wydaje, że klamkę ścisnął, od zarycia podnóżkiem szarpnęło by go najpierw do środka, a jemu ewidentnie od razu ucieka koło na zewnątrz.
Dokładnie. Grubcio za szybko wjechał w winkiel, spanikował, dohamował w łuku , zblokowało przednie koło ( widać dym ). Krecha jest już po glebie.
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Dokładnie. Grubcio za szybko wjechał w winkiel, spanikował, dohamował w łuku , zblokowało przednie koło ( widać dym ). Krecha jest już po glebie.
Sadistic CSI
Trafił na kamień.
Trafił grubas na kamień
Za bardzo się położył i stopką zahaczył o asfalt. Ślad zostawił...
Ślepy jak chuj jesteś tak jak większość osób widzę, żadne zachaczenie podnóżkiem tylko na złożeniu wjebal w opór przedni hamulec i zblokowało od razu koło...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów