📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:23
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ciekawe czy przeżył
up ta katapultował się w slow motion potem otworzył spadochron i wleciał przez okno do burdelu ...
ale za nie wyejbana szybe która tylko ona ocalała daje piwo takie jebnięcie a szyba jak nowa O_O
ale za nie wyejbana szybe która tylko ona ocalała daje piwo takie jebnięcie a szyba jak nowa O_O
Wcale bym się nie zdziwił gdyby to było auto chińskiej produkcji. Oni takie gówno produkują z blachy cienkiej jak puszka po coli
Pogromcy mitów po raz kolejny sprawdzali, czy da się rozciąć na pół samochód.
Mit Potwierdzony
Mit Potwierdzony
Jestem ciekawy co to za auto, ale ni cholery nie mogę do niczego go dopasować :/
A co do filmików z testów zderzeniowych tych chińskich puszek na kółkach to jestem w szoku że aż takie straty wielkie są. Może to kontrolowana strefa zgniotu, przecież pasażerom z tyłu nic się nie stało a przód się pogiął i przyjął cała energię Pewnie tak miało być
A co do filmików z testów zderzeniowych tych chińskich puszek na kółkach to jestem w szoku że aż takie straty wielkie są. Może to kontrolowana strefa zgniotu, przecież pasażerom z tyłu nic się nie stało a przód się pogiął i przyjął cała energię Pewnie tak miało być
Ktoś wmówił kierowcy, że palma "odbija"
Lewy bok jeszcze na Allegro można pogonić "stan bardzo dobry".
o jebany rozjebał się, kokosy spadły i spierdolił z miejsca wypadku
VW Passat b5
Twierdząc po zdjęciach, muszę jednogłośnie wnieść do sprawy że kierowca zapierdalał "szybko"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów