Kolejny temat do toczenia beki z grubasów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Kolejny temat do toczenia beki z grubasów
i jak zwykle w tle jedna niezadowolona z życia cipa
Ja pierdole, nie dziwię się, że średnia długość życia w krajach rozwiniętych zaczyna spadać. Przecież to kaleka.
pewnie ma grube kości, tarczyce ,cukrzyce, sraczke czy na co tam grubasy zwalają.
Ayrton Senna
jak się urodziłeś, to robiłeś dokładnie to samo
Każda istota żywa zaczyna na tym etapie, ale z wiekiem zaczyna wykonywać także inne czynności fizyczne. Niestety spaślaki pozostają w tym trybie całe życie i często jeszcze mają do wszystkich o to pretensje.
on jest upośledzony
sensualna napisał/a:
Oby takie kobitki jak Ty, na kamieniu się rodziły. Jest dla Świata jeszcze nadzieja.
sensualna napisał/a:
Bo się naoglądała w dzieciństwie bajek o królewnach, wokół których skaczą przystojni rycerze, a tu się okazuje, że w epoce tindera i roxy każdy ma ją w chuju i z przeciętna urodą trzeba porzucić królewskie wyobrażenia i zacząć tez się starać o faceta
Cytat:
Niestety spaślaki pozostają w tym trybie całe życie i często jeszcze mają do wszystkich o to pretensje.
Ja tam rozróżniam spaślaków męskich i żeńskich.
Męskie to najczęściej megapozytywni ludzie, z dystansem do siebie, weseli, przyjaźni i nastawieni dobrze do życia.
Żeńskie spaślaki to inna sprawa, to są właśnie te, których opisałeś - wiecznie skrzywiona morda, zżeranie połowy zaopatrzenia w sklepie i ryczenie, że nikt ich nie chce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów