📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
wypadek jak wypadek ale nic tak nie cieszy jak ten płaczo-jęk spasionego niedorozwoja... jak nigdy masz u mnie za ten cudny koncert;
Sądząc po gabarytach grubego to raczej to ogrodzenie zaczęło tak jękać i stękać.
O mój boże, jaki cudowny dźwięk Jakie to piękne Może się nauczy, a następnym razem wpierdoli pod tira
To miód na moje oczy, może grubas zacznie myśleć bo konkretnie zajebał ale całe szczęście nie głową
ZERO TOLERANCJI
Nie wiem, ale u wszystkich ludzi nieumiejących jeździć jakimkolwiek jednośladem z silnikiem widzę jedną wspólną cechę - jak spanikuje, to gaz na maxa i jedzie, aż w coś przypierdoli.
To samo mamy tutaj.
To samo mamy tutaj.
czy wrzucający widział kiedyś hulajnogę? przecież to mały, składany rower do jasnej i rozklepanej...
Zacnie, fantastycznie, legancko tak, a teraz powolutku do mamusi tak:)
Możliwości są dwie:
a) przeżył bo nie zajebał głową i jeszcze może będą z nim fajne materiały
b) jednak doznał obrażeń wewnętrznych i nie doszedł do mami
c) ogrodzenie będzie wymagać naprawy bo gówniak miał za dużo amortyzującego tłuszczu
trebor71 napisał/a:
To miód na moje oczy, może grubas zacznie myśleć bo konkretnie zajebał ale całe szczęście nie głową
Możliwości są dwie:
a) przeżył bo nie zajebał głową i jeszcze może będą z nim fajne materiały
b) jednak doznał obrażeń wewnętrznych i nie doszedł do mami
c) ogrodzenie będzie wymagać naprawy bo gówniak miał za dużo amortyzującego tłuszczu
i mam nowy dzwięk na dzwonek w telefonie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów