Grubasek się bawi i do tego zarabia na tym A po waszych postach (w większości) widać frustrację ludzi, których życie składa się ze znienawidzonej pracy i siedzenia na pizdach przed ekranikiem
"się bawi; widać frustrację"
Mylisz prostaku zwykły rozsądek oraz nabytą, życiowa mądrość ze spierdoleniem umysłowym które, jak widać po tym co napisałeś, dotyczy także i ciebie. Rusz więc swoją pizdę i pokaż jak ty się bawisz! Czekamy na filmik. Biorąc pod uwagę twoją wypowiedź jesteś umysłowo na równi z tym grubym kretynem więc może nas czymś zaskoczysz. Chętnie popatrzymy, ocenimy stopieni twojego spierdolenia no i może dowiemy się ile zarobiłeś.
Biorąc pod uwagę twoją wypowiedź jesteś umysłowo na równi z tym grubym kretynem więc może nas czymś zaskoczysz.
Może zaskoczę, może nie ale biorąc pod uwagę twoją wypowiedź, wnioskuję że wiele cię łączy z grubaskiem ale się tego wstydzisz.
Chętnie popatrzymy, ocenimy stopieni twojego spierdolenia no i może dowiemy się ile zarobiłeś.
Chcesz mnie oceniać to poczytaj moje posty. Zwroty: "popatrzymy, ocenimy" sugerują przeto że jesteś komuchem.
Rusz więc swoją pizdę i pokaż jak ty się bawisz! Czekamy na filmik.
Chuj mnie obchodzi na co czekasz. Napisałem prostego posta, a twoja odpowiedź utrzymuje mnie w przekonaniu że należysz do jego należytych odbiorców. Pozdrawiam.
Gosc sie bawi zabawka, a ty o broni.....
Zmylil cie podobny ksztalt...?
Co ty pierdolisz?
Jakiej broni?
Kurwa chyba wiedział jaką moc ma ta zabawka! Weź sobie markera do paintballa i pierdolnij w ryj. Przecież to nie broń, co ci się może stać...
Taki ból dupy sprawia, że dzień (lub noc) stają się piękniejsze.
Nie oceniałem tego co robi grubas, tylko ludzi po ich postach. Masz problem z czytaniem ze zrozumieniem?
Może zaskoczę, może nie ale biorąc pod uwagę twoją wypowiedź, wnioskuję że wiele cię łączy z grubaskiem ale się tego wstydzisz.
Chcesz mnie oceniać to poczytaj moje posty. Zwroty: "popatrzymy, ocenimy" sugerują przeto że jesteś komuchem.
Chuj mnie obchodzi na co czekasz. Napisałem prostego posta, a twoja odpowiedź utrzymuje mnie w przekonaniu że należysz do jego należytych odbiorców. Pozdrawiam.
Idź przytul się do mamy zakompleksiony chłopczyku. Nie tłumacz się już, każdy tu rozumie twoje upośledzenie. Sugeruję przeto, że jesteś ujemnie mądry.