18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 12 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
BigDaddyD 2017-01-11, 17:18
Mógł w jądra se strzelić to by przynajmniej genów na pewno nie przekazał.
Zgłoś
kreatywnakrowa 2017-01-11, 17:38 3
jarl_odyniec napisał/a:

Grubasek się bawi i do tego zarabia na tym A po waszych postach (w większości) widać frustrację ludzi, których życie składa się ze znienawidzonej pracy i siedzenia na pizdach przed ekranikiem

"się bawi; widać frustrację"
Mylisz prostaku zwykły rozsądek oraz nabytą, życiowa mądrość ze spierdoleniem umysłowym które, jak widać po tym co napisałeś, dotyczy także i ciebie. Rusz więc swoją pizdę i pokaż jak ty się bawisz! Czekamy na filmik. Biorąc pod uwagę twoją wypowiedź jesteś umysłowo na równi z tym grubym kretynem więc może nas czymś zaskoczysz. Chętnie popatrzymy, ocenimy stopieni twojego spierdolenia no i może dowiemy się ile zarobiłeś.

100% kiełbasy
Zgłoś
Pan_Diabeł 2017-01-11, 18:40
Taki ból dupy sprawia, że dzień (lub noc) stają się piękniejsze.

kreatywnakrowa napisał/a:

Mylisz prostaku zwykły rozsądek oraz nabytą, życiowa mądrość ze spierdoleniem umysłowym które, jak widać po tym co napisałeś, dotyczy także i ciebie.

Nie oceniałem tego co robi grubas, tylko ludzi po ich postach. Masz problem z czytaniem ze zrozumieniem?

Biorąc pod uwagę twoją wypowiedź jesteś umysłowo na równi z tym grubym kretynem więc może nas czymś zaskoczysz.

Może zaskoczę, może nie ale biorąc pod uwagę twoją wypowiedź, wnioskuję że wiele cię łączy z grubaskiem ale się tego wstydzisz.

Chętnie popatrzymy, ocenimy stopieni twojego spierdolenia no i może dowiemy się ile zarobiłeś.

Chcesz mnie oceniać to poczytaj moje posty. Zwroty: "popatrzymy, ocenimy" sugerują przeto że jesteś komuchem.

Rusz więc swoją pizdę i pokaż jak ty się bawisz! Czekamy na filmik.

Chuj mnie obchodzi na co czekasz. Napisałem prostego posta, a twoja odpowiedź utrzymuje mnie w przekonaniu że należysz do jego należytych odbiorców. Pozdrawiam.

Kurwa mać!
Zgłoś
S................e 2017-01-12, 14:54
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:

No. A ty nie.
Ciekawi mnie jedno - jakim cudem doszedles to tego wniosku?
Gosc sie bawi zabawka, a ty o broni.....
Zmylil cie podobny ksztalt...?

Co ty pierdolisz?
Jakiej broni?

Kurwa chyba wiedział jaką moc ma ta zabawka! Weź sobie markera do paintballa i pierdolnij w ryj. Przecież to nie broń, co ci się może stać...
Zgłoś
kreatywnakrowa 2017-01-12, 17:44
jarl_odyniec napisał/a:

Taki ból dupy sprawia, że dzień (lub noc) stają się piękniejsze.

Nie oceniałem tego co robi grubas, tylko ludzi po ich postach. Masz problem z czytaniem ze zrozumieniem?

Może zaskoczę, może nie ale biorąc pod uwagę twoją wypowiedź, wnioskuję że wiele cię łączy z grubaskiem ale się tego wstydzisz.

Chcesz mnie oceniać to poczytaj moje posty. Zwroty: "popatrzymy, ocenimy" sugerują przeto że jesteś komuchem.

Chuj mnie obchodzi na co czekasz. Napisałem prostego posta, a twoja odpowiedź utrzymuje mnie w przekonaniu że należysz do jego należytych odbiorców. Pozdrawiam.

Idź przytul się do mamy zakompleksiony chłopczyku. Nie tłumacz się już, każdy tu rozumie twoje upośledzenie. Sugeruję przeto, że jesteś ujemnie mądry.

100% kiełbasy
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów