📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
to ten od petard w sumie hit by zrobił jak by te petardy w mordzie odpalił...
I tak oto Państwa głupi syn przeżył swoją pierwszą, żałosną próbę samobójczą
Gość robi to źle, niech wyskoczy z 10 piętra, a osiągnie swój cel
Przynajmniej debilowi odsłon nie nabijemy.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. PratchettCytat:
Trzecia odsłona tego kretyna, może kolejna będzie na hardzie.
trzeba trzymać kciuki, to może koledzy sprezentują mu rewolwer
"Oh my God you lose (...)" No kurwa ciężko się było domyślić. A, wróć, no tak, USA...
Ja pierdolę
I oni mają powszechny dostęp do broni...
Ja pierdolę
A ja myślałem, że grubasy są mądrzejsze od ludzi szczupłych bo muszą nadrabiać wiedzą;D A taki chuj grube brzydkie głupie ... Takich to bym zrzucał z klifu bez pierdolenia ;D
Sabajone napisał/a:
"Oh my God you lose (...)" No kurwa ciężko się było domyślić. A, wróć, no tak, USA...
Ja pierdolę
No. A ty nie.
Ciekawi mnie jedno - jakim cudem doszedles to tego wniosku?
Gosc sie bawi zabawka, a ty o broni.....
Zmylil cie podobny ksztalt...?
Gość jest ewidentnie głupi i pozbawiony wyobraźni przyczynowo-skutkowej. Podejrzewam że jest prawiczkiem który już stracił nadzieje na zaruchanie i robi takie rzeczy żeby się dowartościować w internecie.
Niech ginie i nie nabijajcie tej amebie umysłowej wyświetleń.
Niech ginie i nie nabijajcie tej amebie umysłowej wyświetleń.
Kurwa mać!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów