📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
0_rafiks_0 napisał/a:
"ło,ło,ło,,aaaaaa", girami przebiera, ale do wody glupia dz**ka nie wejdzie, zeby ratowac.
Tyle lat na tym świecie i nie znasz zachowania kobiet?? One zawsze drą ryja, wymagają, mają pretensje do wszystkich wokoło. Popatrz sobie na jakikolwiek wypadek - pomagają przede wszystkim faceci, kobiety z tyłu stoją i się gapią. Nie wspominam oczywiście o fakcie, że takimi strażakami, ratownikami medycznymi etc. są przede wszystkim faceci - a jeśli kobieta, to o silnych męskich cechach.
To Chiny Ludowe? Bo jakoś nie pasuje mi, że znalazł się tam ktoś skaczący do wody żeby uratować psa. Może jakiś Tajwan albo Korea?
Jeszcze troche i tym kitajcą sam wejdzie do gara z wodą
martika napisał/a:
Buldogi francuskie też idą od razu pod wodę, taka nietypowa budowa ciała ale psu nie wróżę długiego życia usilnie próbuje się utopić
co ty pierdolisz, moja buldożka odrazu zapierdala jak motorówka
martika napisał/a:
Buldogi francuskie też idą od razu pod wodę, taka nietypowa budowa ciała ale psu nie wróżę długiego życia usilnie próbuje się utopić
Takie małe hipopotamy, one też biegają po dnie zamiast pływać
Zdesperowany samobójca, na pewno spróbuje innym razem.
cormax19000 napisał/a:
Jeszcze troche i tym kitajcą sam wejdzie do gara z wodą
Ja pierdolę. Aż oczy bolą. Błagam, wróć do czwartej klasy podstawówki i naucz się odmieniać przez przypadki. Dla dobra ogółu.
nemalypy napisał/a:
co ty pierdolisz, moja buldożka odrazu zapierdala jak motorówka
może masz w typie rasy a nie buldoga bo te oryginały idą od razu na dno, wszędzie o tym piszą i jest sporo filmików w necie gdzie buldogom zakłada się kapoki do pływania
łoo panie, psy tej rasy są jakieś upośledzone, jak ich właściciele
Dlaczego ludzie którzy tak miłują zwierzęta, tak wściekle atakują innych którzy wyrażają swoje opinie. Nie macie tu litości dla ludzkiego życia dla innych ras, wyznań czy orientacji. Pora to ukrócić i pochylić się nad losem tych grup, albo jechać wszystkich ale równo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów