📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurde czekałem aż ten talerz spadnie potłucze się gość nadepnie na potłuczone szkło rozetnie sobie nogę, żyły i się wykrwawi. A tu nic
Człowiek magnes qrwa, nawet na szkło działa skubany. Do Mam Talent z nim
Liczyłem na to że spadający talerz utnie mu stopę, w efekcie czego przewróci się, i wybije wszystkie zęby.
Sie glupie pizdy ciesza. Chyba nikt im nie powiedzial, kto zmywa po imprezie
spocony jak świnia to i się klei...
Dziewczyna jaka zadowolona z chłopaka, że ten się spocił i kleją się do niego talerze... Aż mu całusa dała. Wyczyn roku
@ up wszyscy
A tam pierdolicie bo zazdrościcie:D Może i spocony, może i gruby ale...chłop bez brzucha kiepsko rucha;] Oni tam mieli laski a wy co najwyżej monitor przed oczyma:D
A tam pierdolicie bo zazdrościcie:D Może i spocony, może i gruby ale...chłop bez brzucha kiepsko rucha;] Oni tam mieli laski a wy co najwyżej monitor przed oczyma:D
Pewnie z kolesie z Góry,. albo innego Zabugajewa
Wielkie mi halo... każdy spocony jak świnia tak potrafi.
Gruby, lepiący... kloc
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów