📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
@up To było pytanie czy stwierdzenie? Bo nie wiem czy ci odpowiedzieć czy się z tobą zgodzić
liść - inaczej wpierdol z otwartej dłoni w twarz.
gość w pierwszym przypadku przypierdolił afroamerykaninoczarnuchowi kantem ręk na dodatek nie w twarz tylko w uchoi i to musiało w chuj boleć
gość w pierwszym przypadku przypierdolił afroamerykaninoczarnuchowi kantem ręk na dodatek nie w twarz tylko w uchoi i to musiało w chuj boleć
RockyWood napisał/a:
Czy to istotne jak mu wpierdolił?
z butami to wiem, że jak spadną to śmierć, ale z kwestią czapki nie mam pojęcia
Cytat:
z butami to wiem, że jak spadną to śmierć, ale z kwestią czapki nie mam pojęcia
Jak spadnie czapka to będziesz miał żylaki odbytu
Kriski napisał/a:
to nie jest jego murzynPrzecież to normalne że pan ruga swojego murzyna.
ten tłusty wieprz swojego zjadł
gruby ma radoche ,że za kiść bananów wyjebał swojemu czarnemu bratu ,normalnie to on dostawał wjeb a teraz cwaniaczy
konkretne chipsy sprzedaje grubasek:D
RockyWood napisał/a:
Pewnie twojemu staremu też się parę razy tak ręka omsknęła, co?
na sadolu z tą ciapacką flagą w awatarze? pojebało?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów