Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
serio, ta locha myślała że utrzyma wieprzka co waży ze 3x tyle co ona? xd cieszę się że jestem gejem, baby to jednak rozumem nie grzeszą, jak można ruchać taki pustostan a co dopiero brać z tym ślub i potem do siebie pod strzechę...trzeba być frajerem
Frajerem to jesteś ty i twój kolo co sobie wzajemnie gwint zrywacie.
Powiedzmy że to ironia, aby wkurzyć innych... Ale odnosząc się do ogólnej twojej wypowiedzi, a raczej wywodu jak i biorąc pod uwagę twoją ikonkę...Frajerem jesteś największym w tym przypadku akurat ty! Ja także mam "wieprzka" jak to określiłeś tyle że jak to w/w jest to locha, czyli "ona" nie "on", i waży trochę mniej ładuje także w kakao, tyle że żonę, nie faceta! I aby nie było, nic ogólnie nie mam do "zwykłych gejów którzy się z tym nie obnoszą, lecz do takich jak ty, którzy robią z tego nawet jebane parady i pierdolą się po kątach i w bramach! Nie pozdrawiam!
Kij w to co ten tęczowy napisał i jak łatwo dałeś się sprowokować.
Chcę zaznaczyć, że niepytany zacząłeś wypisywać na publicznym forum, że "ładujesz żonę w kakao".
Po co?
Obnosisz się z tym?
Chcę zaznaczyć, że niepytany zacząłeś wypisywać na publicznym forum, że "ładujesz żonę w kakao".
Po co?
Obnosisz się z tym?
Gej, gejowi nie popuści, nawet gdy mu się w kichę spuści.... powodzenia...!
[ Dodano: 2024-11-26, 17:14 ]
Po co?
Obnosisz się z tym?
Napisałeś o wszystkim, a jednocześnie o niczym, kurwa, gratuluję... A teraz spać, panie kolego, jutro szkoła, i może nauczą cię czytać ze zrozumieniem...?! Dobranoc.
[ Dodano: 2024-11-26, 17:24 ]
Po co?
Obnosisz się z tym?
Ah, zapomniałbym, panie "dwakilo" i raczej tyle samo masz w głowie...
Gej, gejowi nie popuści, nawet gdy mu się w kichę spuści.... powodzenia...!
Napisałeś o wszystkim, a jednocześnie o niczym, kurwa, gratuluję... A teraz spać, panie kolego, jutro szkoła, i może nauczą cię czytać ze zrozumieniem...?! Dobranoc.
Ah, zapomniałbym, panie "dwakilo" i raczej tyle samo masz w głowie...
"Ładuję żonę w kakao" napisał "Klasyk 50" na ogólnodostępnym forum.
IP jest. Żona będzie jeszcze bardziej dumna i pochwali "klasyka 50"
Najbardziej za te cytowane wysrywy.
Wspaniały mechanik z Karkonoszy.
Jesteś jednym z administratorów, czy jednym z tych, co żyją tym portalem?! Biorąc pod uwagę o której godz. Napisałeś... No właśnie co...?! Groźbę?! Jasne, wpadaj, żona wszystko widzi co piszę/napisałem! Przeczytasz razem z NAMI! I przyczynisz się do zamknięcia tego portalu... A propos, nie wpierdala się, między wódkę, a zakąskę!
[ Dodano 2024-11-27, 12:26 ]
Żona, gdy przeczytała twój "wysryw", (jak to sam określasz), powiedziała abyś po drodze kupił "dwakilo" cukru... I biorąc pod uwagę twoje komentarze do innych, gdy wszedłem na twój profil, to nie ma chuja, że jesteś 86r. Ktoś, kto wręcz nadużywa formuły "XD"...?!
[ Dodano 2024-11-27, 12:47 ]
A ogólnie, to co napisałeś, podchodzi już śmiało pod groźbę karalną... I ty, będziesz mówił o ogólnodostępnym forum, gdzie na nim komuś grozisz?! Hipokryta... Gdy wszedłem na twój profil i czytając twoje "komentarze", sam masz problem, sam ze sobą...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów