Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
serio, ta locha myślała że utrzyma wieprzka co waży ze 3x tyle co ona? xd cieszę się że jestem gejem, baby to jednak rozumem nie grzeszą, jak można ruchać taki pustostan a co dopiero brać z tym ślub i potem do siebie pod strzechę...trzeba być frajerem
Powiedzmy że to ironia, aby wkurzyć innych... Ale odnosząc się do ogólnej twojej wypowiedzi, a raczej wywodu jak i biorąc pod uwagę twoją ikonkę...Frajerem jesteś największym w tym przypadku akurat ty! Ja także mam "wieprzka" jak to określiłeś tyle że jak to w/w jest to locha, czyli "ona" nie "on", i waży trochę mniej ładuje także w kakao, tyle że żonę, nie faceta! I aby nie było, nic ogólnie nie mam do "zwykłych gejów którzy się z tym nie obnoszą, lecz do takich jak ty, którzy robią z tego nawet jebane parady i pierdolą się po kątach i w bramach! Nie pozdrawiam!
Powiedzmy że to ironia, aby wkurzyć innych... Ale odnosząc się do ogólnej twojej wypowiedzi, a raczej wywodu jak i biorąc pod uwagę twoją ikonkę...Frajerem jesteś największym w tym przypadku akurat ty! Ja także mam "wieprzka" jak to określiłeś tyle że jak to w/w jest to locha, czyli "ona" nie "on", i waży trochę mniej ładuje także w kakao, tyle że żonę, nie faceta! I aby nie było, nic ogólnie nie mam do "zwykłych gejów którzy się z tym nie obnoszą, lecz do takich jak ty, którzy robią z tego nawet jebane parady i pierdolą się po kątach i w bramach! Nie pozdrawiam!
Święte słowa
zabawny jesteś! hahaha!
zabawny jesteś! hahaha!
Na 100% nie jesteś "89"r. A skąd to wiem?! Nie napisałbyś, jak dla współczesnej młodzieży przystało, tzw. "xd"... Tak więc... Masz może max, dwadzieścia parę lat... Nie dość że gówniarz, to w dodatku "paradowy" pedał, (nie mylić z normalnym gejem), sam znam jednego i mogę z nim wypić prawdziwego browara jak i potępia to co odpierdala cię... Jebani atencjusze...!
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywdaserio, ta locha myślała że utrzyma wieprzka co waży ze 3x tyle co ona? xd cieszę się że jestem gejem, baby to jednak rozumem nie grzeszą, jak można ruchać taki pustostan a co dopiero brać z tym ślub i potem do siebie pod strzechę...trzeba być frajerem
Tyś jest zwykły zakompleksiony pedał ha tfu...
Na 100% nie jesteś "89"r. A skąd to wiem?! Nie napisałbyś, jak dla współczesnej młodzieży przystało, tzw. "xd"... Tak więc... Masz może max, dwadzieścia parę lat... Nie dość że gówniarz, to w dodatku "paradowy" pedał, (nie mylić z normalnym gejem), sam znam jednego i mogę z nim wypić prawdziwego browara jak i potępia to co odpierdala cię... Jebani atencjusze...!
pierdolisz kolego 3po3, 'xd' i wszystkie wtyki które wymieniłeś urodziły się mniej więcej w rocznikach 85-95, więc nie krzycz o tym wszystkim tak bardzo że byłeś zbyt biedny na komputer czy internet tudzież że nawet w necie nikt Cie nie lubił, skoro tego nie dostrzegałeś.
[ Dodano: 2024-11-26, 14:53 ]
a no i uzupełniając, nie staje po stronie geja i nie zgadzam się z jego wnioskami, jeśli w jego ocenie lepiej byłoby kazać mu utonąć niż mieć kobietę która Cię złapie (która z reguły jest od nas facetów lżejsza więc proporcje są typowe jak na filmie) to spoko, niech ginie. Nie zgadzam się tak samo z tą konserwą co go ciśnie, bo w dupie był i gówno widział, wynika to z tego co sam pisze. Koleś próbuje urazić typa wchodząc mu do sypialni, problem tylko ze pierwszy przyznał na samym początku że jest gejem a drugi próbuje być zabawny i pracuje na autorytet.... kryptogeja.
Jeśli rozmówców będziecie selekcjonowali wiekiem to będziecie żyć w jednej bańce tych samych frajerów, młodsza perspektywa jest czasem jak młodsza kobieta, czasem warto czasem nie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów