PS: Kto nie ma brzuch kiepsko rucha ;P
PS: Kto nie ma brzuch kiepsko rucha ;P
Gorzej jak już fujary spod brzucha nie możesz wygrzebać
Gorzej jak już fujary spod brzucha nie możesz wygrzebać
Każda dama wkłada sobie sama.
U mnie w szkole był chłopaczek, ksywa Bonanza...w porównaniu do rówieśników był wielki i cichy. Przez co go gnębili. Ciężko było do niego jakoś dotrzeć, ale ja zawsze mu mówiłem jak twierdził że nie umie się bić i dlatego się nie broni, że z jego wymiarami i siłą wystarczy że złapie kogoś za łeb i zacznie ściskać...no i jednak dotarłem do gościa. Przy następnej okazji złapał takiego chudego skunksa z patologicznej rodziny co wszystkich zaczepiał i po prostu go zaczął ściskać za łeb. Potrzeba było 4 gości żeby go uspokoić i uwolnić tego chuderlaka ze śmiertelnego uścisku. Twarz Bonanzy zmieniła się z miśka we wkurwionego niedźwiedzia, serio zabił by chłopaczka gdyby nie my...w sumie dzięki mnie...w sumie to sam nie wiem.
Chyba w każdej polskiej szkole był taki przypadek. W równoległej klasie był chłopaczek który już w podstawówce odbiegał wyglądałem od rówieśników. Gnębili go, bili, śmieli się z niego. Chłopak zaczął rosnąć, w gimnazjum wyłapał wszystkich swoich prześladowców. Na swoje oczy widziałem jak połamał dla gościa szczękę, po prostu wyskoczyła z zawiasów. Nigdy później nikt go nie zaczepiał, po tamtej akcji nabrał jeszcze więcej pewności siebie i zajebał plombę nauczycielowi od wf-u
połamał dla gościa szczękę,
Nauczcie sie wieśniaki mówić po polsku. Co zrobił? - Połamał, Komu? - Gościowi, Co? - Szczękę.
Skąd to "dla gościa" sie w ogóle u was wzięło, parobku?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów