📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Dobrze, że nie przeleciał
jakby nie patrzeć z zasady zachowania pędu miał największe szanse. ale grawitacja robi swoje.
pozdrawiam z politechniki
Jeba*e Grubasy :F
Pierdolony spaślak,zajebać takiemu buta i może by poleciał trochę dalej
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
tak sie przejął i podniecil że go trener wziął na zawody ze zapomnial się odbić myśląc o nastepnych.
sj napisał/a:
jakby nie patrzeć z zasady zachowania pędu miał największe szanse. ale grawitacja robi swoje.
Że co ? Jaka polibuda? jaki wydział? Osobiście napiszę do dziekana żeby Ci powtórzył egzaminy z wszelkich mechanik, fizyk etc.
I jeszcze nieukowi piwo stawiają.
Skończcie już z tym "dla niecierpliwych - akcja od 0:02"
przy filmikach trwających trzy sekundy
przy filmikach trwających trzy sekundy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów