Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
uuu juz widze, ze to jakieś mondre zmiany zaszły na stronie, zapewne dla oszczędności. zdjęcia teraz też się skalują do nieczytelnego poziomu.
optymalizacja, kurwa mac.
A bossowi się nie fika.
od kilku dni filmy wyświetlają mi się w taki sposób. czy coś tu się spierdoliło, czy to coś u mnie?
uuu juz widze, ze to jakieś mondre zmiany zaszły na stronie, zapewne dla oszczędności. zdjęcia teraz też się skalują do nieczytelnego poziomu.
Nic się nie zmieniło. Po prostu twój sprzęt jest pizdą, jak jego właściciel. Ogarnijcie się...
od kilku dni filmy wyświetlają mi się w taki sposób. czy coś tu się spierdoliło, czy to coś u mnie?
U mnie na tel jest spoko, ale to na tel. Z drugiej strony wolę żeby na tel śmigało a na kompach się pierdolilo jak już miałbym wybierać. A to z tej przyczyny, że sram trzymając w ręku tel a nie kompa
Cookies se wyczyść.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów