Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

uuu juz widze, ze to jakieś mondre zmiany zaszły na stronie, zapewne dla oszczędności. zdjęcia teraz też się skalują do nieczytelnego poziomu.
optymalizacja, k🤬a mac.
A bossowi się nie fika.

od kilku dni filmy wyświetlają mi się w taki sposób. czy coś tu się sp🤬oliło, czy to coś u mnie?
uuu juz widze, ze to jakieś mondre zmiany zaszły na stronie, zapewne dla oszczędności. zdjęcia teraz też się skalują do nieczytelnego poziomu.
optymalizacja, k🤬a mac.
Nic się nie zmieniło. Po prostu twój sprzęt jest p🤬dą, jak jego właściciel. Ogarnijcie się...
od kilku dni filmy wyświetlają mi się w taki sposób. czy coś tu się sp🤬oliło, czy to coś u mnie?
optymalizacja, k🤬a mac.
U mnie na tel jest spoko, ale to na tel. Z drugiej strony wolę żeby na tel śmigało a na kompach się p🤬lilo jak już miałbym wybierać. A to z tej przyczyny, że sram trzymając w ręku tel a nie kompa

optymalizacja, k🤬a mac.
Cookies se wyczyść.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie