Tak to jest jak hardkor musi grać z noobstwem, końcówka gniecie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Przynajmniej gra z pasją
Co do tematu to autor troszeczkę się pomylił - tamci gracze nie byli noobami, oni po prostu nie chcieli się dzielić z grubym, który MUSIAŁ wygrać za wszelką cenę
Co do tematu to autor troszeczkę się pomylił - tamci gracze nie byli noobami, oni po prostu nie chcieli się dzielić z grubym, który MUSIAŁ wygrać za wszelką cenę
to ten gość od filmów z ps4 przyznał już że to wszystko jest ustawiane
Serio kurwa? Stary, moje życie nigdy nie będzie już takie same, myslałem że youtuberzy wszystko robią na spontanie
@up and @upup
Nie chodzi o to, że ktoś odkrył ameryke mowiac, że to ustawka. Chdozi o to, że koleś dzieki dawaniu piwek takie gówno nigdy nie zniknie z sadola/youtuba itd. i będą pojawiać sie kolejni idioci starający mu się dorównać...
Nie chodzi o to, że ktoś odkrył ameryke mowiac, że to ustawka. Chdozi o to, że koleś dzieki dawaniu piwek takie gówno nigdy nie zniknie z sadola/youtuba itd. i będą pojawiać sie kolejni idioci starający mu się dorównać...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów