Brawo ziom
Brawo ziom
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurwa jak ten kogut, co śpiewał, aż jebnął na pysk
Jest jedna zasada, której nie przeskoczysz. Rzeczy robione po pijaku są niewykonalne na trzeźwo. Więc chłop pewnie nie ma nawet siniaka.
No też mnie to zawsze dziwi jak to działa z tym alkoholem wiadomo że są i takie wypadki gdzie nawet po alkoholu nie ma zmiłuj sie, ale jak chodzi o takie przewrócenia to zwykle ludzie najebani mają mniejsze obrażenia taki dziwny paradoks.
No też mnie to zawsze dziwi jak to działa z tym alkoholem wiadomo że są i takie wypadki gdzie nawet po alkoholu nie ma zmiłuj sie, ale jak chodzi o takie przewrócenia to zwykle ludzie najebani mają mniejsze obrażenia taki dziwny paradoks.
Nawet na zerwańcu takiego chujowego zdania bym nie stworzył. Czytaj te swoje brednie, przed naciśnięciem "dodaj komentarz".
Waży ze 180 kilo, a piwko na hejnał i wysiadka. Ja rozumiem, jakby wyzerował 0,5l czyściochy. Chyba że to był jego dwunasty 2,5% sikacz, no to może...
Dwunasty sikacz? Za młodego to po 20 się piło 5,2% i jeszcze człowiek potrafił wrócić o własnych nogach do domu
Waży ze 180 kilo, a piwko na hejnał i wysiadka. Ja rozumiem, jakby wyzerował 0,5l czyściochy. Chyba że to był jego dwunasty 2,5% sikacz, no to może...
Jak waży 120 to huk będzie. Ja mam teraz 112, a jestem znacznie szerszy w barkach a bebzol podobny. No chyba, że ma ponad 2 metry
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów