📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja jestem Kopernikiem i mam na imię Mikołaj. Jak to może być kobietą, a kot psem, to ja mogę być Kopernikiem. Kto mi zabroni?
isitsaturday napisał/a:
Ja jestem Kopernikiem i mam na imię Mikołaj. Jak to może być kobietą, a kot psem, to ja mogę być Kopernikiem. Kto mi zabroni?
Możesz tez zostać pedałem albo muzułumanem
@up: Ale wolę być Kopernikiem. Czy powinienem to leczyć?
haha, grodzki ty pierdolony degeneruchu
a tak na poważnie to prędzej jako facet znalazłby sobie kobitke niż jako grodzki - faceta... chociaż mając pod ręką biedronia to trzeba kombinować
jaki wstyd za Polską scenę polityczną
a tak na poważnie to prędzej jako facet znalazłby sobie kobitke niż jako grodzki - faceta... chociaż mając pod ręką biedronia to trzeba kombinować
jaki wstyd za Polską scenę polityczną
Co mnie najbardziej w tej postępowej lewicy wkurwia... nie to, że sie przebierają za baby, że się pedalą, są inni itd, bo każdy powinien mieć prawo do bycia innym. Mnie wkurwia to, że oni z tej swojej inności robią opcję POLITYCZNĄ, zakładają partie, które opierają się na tych ich debilizmach i chcą zmienić myślenie innych ludzi, a kiedy to nie skutkuje to po prostu zamknąć im usta, wykluczyć pod pretekstem różnych, wymyślanych fobii.
Gharotief napisał/a:
Co za ksenofoby tutaj... Nietolerancyjne niewiadomo co bo człowiekiem takich prymitywów nazwac nie można.
No to sie pierdol i wynocha z tej strony, plebsie jeden.
TB303 -- Nie reaguj na niego, wystarczy poczytać jego komentarze. Albo jest skrajnym idiotą, albo założył konto, żeby trollować. Najpewniej to drugie. Olać.
hehehe Krzysiek rzuć palenie, bo ci się cera zepsuje
swoja drogą ciekawe czy ją Biedroń grzmoci ;D
ją / go/ to coś *
swoja drogą ciekawe czy ją Biedroń grzmoci ;D
ją / go/ to coś *
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów