Coś przeczuwam, że niedługo na "hardzie" będzie ciąg dalszy.
Coś przeczuwam, że niedługo na "hardzie" będzie ciąg dalszy.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Troszkę niedosyt że mu paluchów nie ujebalo.
dla wszystkich mających niedosyt; sadistic.pl/nieprzyjemny-bez-watpienia-wypadek-vt564827.htm
90% stulejarzy z Sadola mogłoby trzymać tam wacka bez uszczerbku na zdrowiu.
Gilotyna tnie do połowy grubości materiału, reszta się sama odłupuje więc o co chodzi?
Biegnę z pomocą. To zależy, czy gilotyna ma możliwość cięcia do pełnej grubisci materiału, ale pracownik sam ją odpuszcza w połowie, czy z automatu tnie do połowy. Czy to jest zrozumiałe?
Wystarczy, że jest mechaniczna blokada o wysokości np 2*grubość palca i nie ma szans nigdy obciąć/zmiażdżyć dłoni..
A jeszcze łatwiej by było tam palcy i dłoni nie wpierdalać.
Biegnę z pomocą. To zależy, czy gilotyna ma możliwość cięcia do pełnej grubisci materiału, ale pracownik sam ją odpuszcza w połowie, czy z automatu tnie do połowy. Czy to jest zrozumiałe?
Prasa mimośrodowa o stałym skoku, lub zabezpieczenie tulejami na kolumnach prowadzących
Gilotyna tnie do połowy grubości materiału, reszta się sama odłupuje więc o co chodzi?
Jakim trzeba być tępym ogrem żeby nawet mówiąc o prasie używać już znudzonego stwierdzenia "stulejarze"
Jakim trzeba być tępym ogrem żeby nawet mówiąc o prasie używać już znudzonego stwierdzenia "stulejarze"
Stwierdzenie faktu. Musisz się z tym pogodzić. Bądź sobą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów