Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
PS. Jak się zacznie akcja w całej Europie to bym nie chciał być w skórze ukraińców, bo mogą być pewni, że "przy okazji" dług z Wołynia zostanie spłacony...
Nie chcę wyjść na lewaka, ale rzeczywiście większość tych co mówi, że będą lać brudasów to nawet palcem nie kiwnie. Jeśli ciapaci będą zachowywać się u nas jak we Francji czy w Niemczech to nikt nic nie zrobi, a szczególnie ci internetowi fajterzy co każdemu by najebali. Gdybyśmy dali pałkę teleskopową pierwszemu lepszemu internetowemu fajterowi i powiedziałoby mu się żeby pierdolnął ciapatego co idzie po drugiej stronie ulicy, to zacznie się śmiech i "no co ty... a jak ktoś zadzwoni na policję?" Ostatnio ciapaty próbował zgwałcić polkę w Tarnobrzegu... i co... był jakiś publiczny lincz? Nikt nic nie zrobił i nikt nic nie zrobi w przyszłości. Trudno pisze mi się te słowa, ale tak to widzę... niestety.
Ps Od razu mówię... nie jestem lewakiem.
Jeśli chodzi o internetowych fajterów, to to samo tyczy się tych co biją w internecie dresów, kiboli, faszystów, narodowców, właścicieli BMW, właścicieli pitbulli i cyklistów a rzeczywistości są chudziutkimi ciotami i patrzą tylko w ziemię jak idą żeby nie sprowokować awantury
Poza tym pierdolisz pan, a sam pewnie byłeś jednym z tych co po incydencie z meksykanami na plaży krzyczeli: "dzicz! hołota! fstyt na cały świad!". Gwarantuję Ci, że w Polsce nie dochodziłoby do takich sytuacji jak w Niemczech czy Francji, bo my nie damy sobie tak w mordy pluć.
W ogóle śmieszy mnie jak ci sami użytkownicy czy to tu czy na demotach bo incydencie na plaży z meksykanami krzyczeli o cebulactwie i hołocie a teraz piszą, że nie będzie komu muzułmanów bić
Dlaczego rzekomi imigranci to banda białasów i brudasów w szalikach, a murzyn z brodą próbuje ochraniać grubego? To na pewno imigranci?
To był jakiś protest antyrasistowski w Calais, na które przyszła cała dzicz razem z białymi kurwami.
Powtarzam jeszcze raz, nie współczuć białym mieszkańcom zachodu. Mają co chcieli. Jeśli jednak im tam nie pasuję polecam Polskę póki jeszcze nie muszą prosić o azyl.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów