Do takich incydentów dochodzi ostatnio coraz częściej w UK. Grupy młodych muslimów atakują słabszych (w tym kobiety). Dlaczego? Zawsze znajdą jakiś powód. Kanapka z szynką? Ubiór? Każdy powód jest dobry.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
przesmiewca, zapraszam do Warszawy po 23 . Tych brudasów jest pełno.
Chodziłem z kanapką z ogromnym kawałkiem szynki po moim mieście w UK cały łikend. Żaden chuj nie podszedł, a miałem nadzieję na trochę rozrywki
Powtarzam jeszcze raz. Miejcie UK, Niemcy, Francje czy reszte Europy tam, gdzie oni mieli nas we wrzesniu '39(i de facto teraz tez nas tam maja). Trzeba tylko pilnowas zeby w Polsce bylo ok.
I niech ktoś powie że te dzikusy nie stanowią zagrożenia, z dnia na dzień dowodów jest coraz więcej że ten gatunek nie nadaje się do życia w społeczeństwie!
busek napisał/a:
W moim mieście ( Białystok ) praktycznie codziennie do chodzi do jakichś ataków na muslimów ( wejdźcie sobie obojętnie którego dnia, obojętnie o której porze na www.poranny.pl i gwarantuje wam, że zawsze znajdziecie coś o ataku na te szmaty ) i wiecie co? I cieszy mnie to kurwa niezmiernie. Przynajmniej wiem, że te ciapate chuje nigdy sie u nas nie zalęgną
Nooooo, kozactwo w chuj...
tepad.no napisał/a:
Powtarzam jeszcze raz. Miejcie UK, Niemcy, Francje czy reszte Europy tam, gdzie oni mieli nas we wrzesniu '39(i de facto teraz tez nas tam maja). Trzeba tylko pilnowas zeby w Polsce bylo ok.
tak? to wyobraź sobie jak takie ścierwo jakimś sposobem dojdzie do władzy nad Wielką Brytanią czy innym państwem, wyobraź sobie, że nagle prezydentem i kanclerzem Niemiec zostają ciapaci. Wyobrażasz sobie w jakiej bylibyśmy my, Polacy w dupie? nie dosyć że niemiec, to jeszcze arab jako sąsiad.
do UK to niech sobie spierdalają ładnie będą oddzieleni od innych państw i się im jakąś mocniejszą bombkę tam pierdolnie, może dwie.. albo i siedem na wszelki wypadek
swiruz napisał/a:
głupie ci*y, zamiast stac i nagrywac po milicje by zadzwonily..
Co tam milicje.. lepiej ZOMO....
U nas jak na razie o kluby się napierdalają... Ale jak przyjdzie co do czego to wszyscy kibice wszystkich klubów przybiją sztame na czas takiego kryzysu jak jest w Angli czy tam innym kraju :p
0:59 tits
Bad_Motherfucker napisał/a:
Obrazek
Nooooo, kozactwo w chum...
Wszystko dobrze zrobił … trzeba ścierwu od małego pokazywać gdzie jego miejsce.
Jakbyś nie wiedział, to w tego typu "kulturach" bachory są często gorsze od "dużych". Kradną, obrażają, biją i prowokują, bo wiedzą że CHUJA im możesz zrobić. Dlatego brawa dla tego pana, że tej wszy przyjebał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów