35 i 37letni Gruzin zostali aresztowani za serię rozbojów. Warszawa.
35 i 37letni Gruzin zostali aresztowani za serię rozbojów. Warszawa.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Razem z tymi gruzinami i ukraińcami wracają do nas lata 90. Tylko problem jest taki, że społeczeństwo nie jest już przystosowane do tego typu przestępczości i za kilka lat nas spacyfikuje ten napływowy motłoch.
chyba ciebie spacyfikuje
Na szczęście ludzie urodzeni w latach 80tych, wychowani w 90tych tak jak ja, się nie dadzą. Tak jak pisze @psyhepl
Powtarzałem że tak bedzie... z tego konta jak i poprzednich moich kont.
My jeszcze umiemy się napierdalać, robiliśmy to nie raz. Ale ludzie 2000r wzwyż to porażka. Z nielicznymi wyjątkami to chodzące pizdeczki.
Razem z tymi gruzinami i ukraińcami wracają do nas lata 90. Tylko problem jest taki, że społeczeństwo nie jest już przystosowane do tego typu przestępczości i za kilka lat nas spacyfikuje ten napływowy motłoch.
Prawda. Dokładnie to samo pisałem pod postem o przestępczości z naszego miasta.
Znów zaczęły się kradzieże kołpaków, bezsensowne dewastację i tego typu napady.
Jeszcze żaden zjeb nie napisał, że to Ukraińcy na gruzińskich paszportach? Dziwne.
Bo dla ludzi jest to oczywiste, a lewactwo piszczy kiedy ktoś o rzeczach oczywistych wspomina
Jeszcze żaden zjeb nie napisał, że to Ukraińcy na gruzińskich paszportach? Dziwne.
Spoko wystarczy, że jeden zjeb musiał KONIECZNIE zaznaczyć, że to BROŃ BOŻE, nie jego ziomeczkowie z krainy U.
Spójrz na temat perspektywicznie: młody i silny nie będziesz przez całe życie, a młodzież urodzona po 2000 roku nie jest przystosowana do nagłego zderzenia z brutalną przestępczością, jaka w Polsce panowała jeszcze na przełomie lat 90 i 2000 na przykład.
Prawo dźungli lewaku. Tak już się dzieje z metroseksualnymi pajacami z zachodu, albo skandynawii.
Trudno się mówi, najwyżej będą gwałcić takich leszczy jak ty, ewentualnie twoją partnerkę, a ty będziesz płakał, że nie jesteś młody i silny. Współczuję sfeminizowania. Będziesz się bał wyjść z domu, a może już się boisz męska pipo?
[ Dodano: 2024-12-18, 08:42 ]
polskie rurkowe pedały są łatwym celem dla normalnego faceta. Jak patrzę na tego geja w windzie, zbierającego piąchy i błagającego o litość, to nie mam dla niego żadnego współczucia. Męska cipa, bardzo dobrze mu tak, może się otrząśnie.
jedynego zjeba jak tylko napisze tu jakiś wysryw na Polske albo Polaków to jestes ty , no ale po nicku widać ze zapewne twoja matka sie puscila z jakims dzikim zwierzem i masz teraz traume
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów