35 i 37letni Gruzin zostali aresztowani za serię rozbojów. Warszawa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:10
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
35 i 37letni Gruzin zostali aresztowani za serię rozbojów. Warszawa.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
żeby tylko Polacy w areszcie pokazali/oddali im Polska gościnność
Razem z tymi gruzinami i ukraińcami wracają do nas lata 90. Tylko problem jest taki, że społeczeństwo nie jest już przystosowane do tego typu przestępczości i za kilka lat nas spacyfikuje ten napływowy motłoch.
Marian_Koniuszko napisał/a:
Razem z tymi gruzinami i ukraińcami wracają do nas lata 90. Tylko problem jest taki, że społeczeństwo nie jest już przystosowane do tego typu przestępczości i za kilka lat nas spacyfikuje ten napływowy motłoch.
chyba ciebie spacyfikuje
psyhepl napisał/a:
chyba ciebie spacyfikuje
To przyzwolenie na pacyfikowanie przez małpy ze wschodu słabszych Polaków?
A właśnie teraz jest debata rządu o wizach dla Gruzinów
Widać Sikorski nie ogląda sadistic i nie widzi co Gruzini robią w Warszawie
Widać Sikorski nie ogląda sadistic i nie widzi co Gruzini robią w Warszawie
joti napisał/a:
To przyzwolenie na pacyfikowanie przez małpy ze wschodu słabszych Polaków?
To nie wiem, ja się nie dam
Od razu kula w łeb i do piachu.
psyhepl napisał/a:
chyba ciebie spacyfikuje
Spójrz na temat perspektywicznie: młody i silny nie będziesz przez całe życie, a młodzież urodzona po 2000 roku nie jest przystosowana do nagłego zderzenia z brutalną przestępczością, jaka w Polsce panowała jeszcze na przełomie lat 90 i 2000 na przykład.
Lepsza jakość nagrań miałem w Sony ericsonnie 14 lat temu. Te kamery przemysłowe to jakiś żart.
Ale najpierw trzeba im wpierdol spuścić tak aby zęby pogubili! A potem sądzić!
Jeszcze żaden zjeb nie napisał, że to Ukraińcy na gruzińskich paszportach? Dziwne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów