Złote Tarasy, Warszawa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Złote Tarasy, Warszawa.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no i super! oczywiscie jak to tego gruzina zamykali jak cie to nie super!
Gruziński, a nie ukraiński? Ojej, jaka szkoda. Sadolskie kurwy zawiedzone, bardzo chcieliby pluć na banderowców.
Ale i tak zaraz jakiś zjeb napisze, że media kłamią i to jednak Ukrainiec.
Media kłamią. To był ukrainiec.
@TwójCzarnyPan: Jesteś najwiekszą bóldupą w strukturach Onetu.
TwójCzarnyPan napisał/a:
Gruziński, a nie ukraiński? Ojej, jaka szkoda. Sadolskie kurwy zawiedzone, bardzo chcieliby pluć na banderowców.
Misiu - pysiu: obie te nacje to post - sowiecki kurwidołek i tkwią mentalnie i moralnie w dziewiętnastym wieku, tudzież w niektórych przypadkach wcześniej. Dokładnie jak ruskie. I tak - powinniśmy się ich pozbyć, bo to, pigmentowo biali, natomiast mentalnie czarnuchy i ciapaci z pogranicza Europy z Azją. Nie przeczę, że są wśród nich i normalni (sam takich poznałem i lubię), ale to garstka. 90% jest zwyczajnie zjebanych.
Same piski i zamazańce. Na koniec anonimowa sekwencja ilustracyjna.
O chuj chodzi?
O chuj chodzi?
inzGamon napisał/a:
Baronessę chciałem zapytać, czy to dobry materiał jest?
Chyba żartujesz, dla Baronessy 5 razy taka dupa szeroka musi być, to absolutne minimum
inzGamon napisał/a:
Baronessę chciałem zapytać, czy to dobry materiał jest?
Ja tam uwielbiam takie wielkie dupeczki. Mmm 🤤
A tak się wszystkie kurwiszony rzuciły... a to jebany Ukrop, a to Gruzin... a nikt się nie zastanowił za co ta dziadyga tak wpierdol dostała... a może niegrzeczny był??? Może się źle do kogoś wypowiadał, albo jakąś Panią za dupę złapał, albo coś ukradł... może tak było... a wy od razu, że imigrant niedobry. A moze dobry bo pedofila tłukł???? Skąd wiecie?
[ Dodano: 2024-09-26, 11:55 ]
Podaj źródło tej informacji lub stul PIZDĘ! Bo trolle już piwa klikają, a putin się ze szczęścia właśnie stasował jakiego ma pięknego rycerza od pucowania czerwonej pałki
[ Dodano: 2024-09-26, 11:55 ]
KapitanStuleja napisał/a:
Media kłamią. To był ukrainiec.
Podaj źródło tej informacji lub stul PIZDĘ! Bo trolle już piwa klikają, a putin się ze szczęścia właśnie stasował jakiego ma pięknego rycerza od pucowania czerwonej pałki
TwójCzarnyPan napisał/a:
A co ty, kurna??? Milosnik psów i innych ukraińców? Nie masz własnego narodu, że wchodzisz w dupę dzikusom bez historii i kultury?
@TwójCzarnyPan: Ciężki dzień na zmywaku czy znowu niechcący wziąłeś z dupy do japy i stąd ten niesmak i rozgoryczenie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów