Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takiego gówna bym się nawet nie spodziewał w jakiejś pakistańskiej TV - znowu jesteśmy 100 lat za murzynami.
Albo scenarzysta jest idiotą, albo świadomie robi serial dla idiotów.
Takiego gówna bym się nawet nie spodziewał w jakiejś pakistańskiej TV - znowu jesteśmy 100 lat za murzynami.
Zgadzam się wpierw jego do odstrzału ... a telewizje do wysadzenia :]
Powinien zatłuc lekarza, zabrać mu artefakty i przenieść się do M jak Miłość. Wysadzić chatkę dziadka Lucka i sformatować tę całą Grabinę, później teleport Na Wspólną, oj, tam byłaby rzeź niewiniątek. I tak mały, dzielny wojownik dokończyłby dzieła na 99 lvl mordując Majkę za pomocą Railguna
skończyłeś kurwa ?
A mi się podobało ^^
Powinien zatłuc lekarza, zabrać mu artefakty i przenieść się do M jak Miłość. Wysadzić chatkę dziadka Lucka i sformatować tę całą Grabinę, później teleport Na Wspólną, oj, tam byłaby rzeź niewiniątek. I tak mały, dzielny wojownik dokończyłby dzieła na 99 lvl mordując Majkę za pomocą Railguna
A mi się podobało ^^
dobry koment ;D
a filmik naprawde pojebany...;D
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów