📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Błąd!
Udowodnione naukowo, iż większość graczy w gry MMO jest bardzo sprawna fizycznie.
Udowodnione naukowo, iż większość graczy w gry MMO jest bardzo sprawna fizycznie.
na przykład ja...
Kosaa93 napisał/a:
Błąd!
jasne
łee widać że fotomontaż
Miki5645 napisał/a:
łee widać że fotomontaż
sokole oko nic Ci nie umknie
te podpisy w stylu papierosów robiłem w paincie....
lubi napisał/a:
sokole oko nic Ci nie umknie
te podpisy w stylu papierosów robiłem w paincie....
No fakt, wcale nie widać, że pisał to ironicznie
czy ja wiem...
Kosaa93 napisał/a:
Błąd!
Gry poprawiają także wzrok:
polygamia.pl/Polygamia/1,95336,6442449,Granie_w_strzelanki_poprawia_wzrok_.html
Niedawno czytałem, że amerykańska armia ma zamiar wprowadzić do treningu strzelanki, ponieważ gracze lepiej radzą sobie z podejmowaniem natychmiastowych decyzji.
@Arni - odcinek z sezonu 8 x "Make Love , not Warcraft"
@Topic hmmm już powinno PEGI nowe oznakowania zastosować ;p
@Topic hmmm już powinno PEGI nowe oznakowania zastosować ;p
gego67 napisał/a:
Niedawno czytałem, że amerykańska armia ma zamiar wprowadzić do treningu strzelanki,
Bardziej by im się przydał saper.
To nieprawda, jestem nolife'em, gram kilka godzin dziennie w WoTLK'a, a jak misie znudzi odpalam CS'a.
nie narzekam na swoją sprawność, a teostrzeżenia to jakiś komercyjne kity aby jeszcze więcej kasy wyciagnić od graczy
nie narzekam na swoją sprawność, a teostrzeżenia to jakiś komercyjne kity aby jeszcze więcej kasy wyciagnić od graczy
Mi wystarcza, że dożyłem takich czasów:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów