📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kup mu album z naklejkami pod choinkę albo zdrapki;)
Boadupczyciel przyznaj się że ty żeś mu ten palec pierdolił bo cię w odbyt drażnił tymi zadziorami na paznokciach a teraz wchodzi bez dyskomfortu
Samodzielny manicure. Fachowiec.
Kurwa też tak miałem. Może nie aż w takim stanie ale często aż palce bolały i trzeba było czekać aż paznokcie odrosną. Mi pomogło znalezienie dziewczyny i tego że wstyd było mieć przy niej i przy jej zadbanych dłoniach takie obgryzione paznokcie.
Oczywiście my też wierzymy że twój kolega kiedyś znajdzie dziewczynę i zostawi psa w spokoju.
Oczywiście my też wierzymy że twój kolega kiedyś znajdzie dziewczynę i zostawi psa w spokoju.
Siedzi kumpel na kanapie,
pazurami w dupie drapie,
co wydrapie to zajada,
jaaaaaka pyszna czekolada.
pazurami w dupie drapie,
co wydrapie to zajada,
jaaaaaka pyszna czekolada.
Kolega powinien się odrobaczać regularnie. Pewnie ma robale skoro pcha sobie paluchy do gęby
Od tego się nie umiera tylko cierpi stulejarze. To jest choroba. Zalecam konsultację u psychiatry i chodzenie na psychoterapię. Elo stulejarze
Ej ludzie, to tylko reakcja stresowa, taki odruch na przeniesienie uwagi, będąc po presją. Sam to robię, drapię się po mordzie też, kiedy się stresuje. Kolega po prostu ma ten nawyk wyjebany do olbrzymich rozmiarów. Jedni obgryzają pazury, inni dłubią w nosie, inni się notorycznie przeczesują, znam gościa który w stresie zawsze się drapie po dłoni, mój wujek miętosi ciuchy (jakby chciał z tkaniny zrobić kulkę) aż robi dziury w ubraniach. Różne są tego typu zachowania obsesyjno-kompulsywne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów