📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Obleśny skurwiel
Boadupczyciel2004 napisał/a:
Kolega z nawykiem odgrywania paznokci
Niech mama kupi mu smoczek, no chyba, że są to objawy niedoboru kutasów w ryju.
Nie ma tego co lubi, to własne palce obciąga.
I popraw to cyt: "odgrywania", bo chyba nie odgrywacie tam z kolegą jakichś ról.
Może bawicie się w doktora paluszka?
Z małym palcem, to go na grubo poniosło.
Jto nie nawyk tylko zryty beret. Stary go pewnie dotykał i teraz cały w stresie lata i wpierdala pazury oblech jeden.
Mania natręctw i nieradzenie sobie z emocjami, no i pewnie chuje dzieciństwo zaniedbywania przez rodziców.
Powiedz koledze, że jest taki fajny lakier do paznokci po którym jak weźmiesz taki pomalowany palec do gęby to smakuje ohydnie. Polecam spróbować Mi pomogło za małego
Edit: Tego ujebanego palca zobaczyłem po czasie, na to niestety nie pomoże żaden lakier
Edit: Tego ujebanego palca zobaczyłem po czasie, na to niestety nie pomoże żaden lakier
No super, podeślij zdjęcia z zakładu. BHP leży. Kolega ślusarz? 5 piw prawą nie zamówi. Winnego też nie wskaże.
Puczysta napisał/a:
Mania natręctw i nieradzenie sobie z emocjami, no i pewnie chuje dzieciństwo zaniedbywania przez rodziców.
Miałem w liceum kolegę, który miał jak sam twierdził bardzo dobry kontakt z rodzicami, zresztą też ich poznałem i szczerze pozazdrościłem mu takich starych. No i obgryzał paznokcie. Próbowął z tym walczyć, smarował jakimś gorzkim kremem, nosił bawełniane rekawiczki etc. Jakiś czas temu go spotkałem, miał już prawie 40 lat i nadal poobgryzane paznokcie. Co najlepsze pracuje w psiarni na jakimś wysokim stanowisku cywilnym.
Ja bym mu założył obrożę indukcyjną. Palec do japy-jeb prądem! Oduczyłby się bardzo szybko.
Za dzieciaka miałem podobny nawyk. Dodatkowo kompulsywnie myłem ręce kilkadziesiąt razy dziennie. Wpadłem na pomysł, by zrezygnować z czynności mycia rąk, co miało pomóc zaprzestać obgryzania brudnych paznokci. Pomogło, dłonie mam zadbane nawet po powrocie do ich ciągłego szorowania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów