📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pytanie do przeciętnego użyszkodnika sadola (czyli do eksperta): przy użyciu czego myśliwy z filmu strzela?
Dupaapud napisał/a:
Pytanie do przeciętnego użyszkodnika sadola (czyli do eksperta): przy użyciu czego myśliwy z filmu strzela?
Jestem sadolowym ekspertem: zdecydowanie to shotgun
Dupaapud napisał/a:
też jestem ciekawy. Stawiam na procę, ale może też być wiatrówka
Billans napisał/a:
też jestem ciekawy. Stawiam na procę, ale może też być wiatrówka
Raczej wiatrówka, chyba, że znajdziesz taką procę z przeładowaniem, bo ten dźwięk jest w tle słyszalny.
Wygląda na wiatrówkę BB (airsoft).
Bywają bardzo ciche z zasięgiem skutecznym dla zabijania "drobnicy" do 10-20m.
Bywają bardzo ciche z zasięgiem skutecznym dla zabijania "drobnicy" do 10-20m.
Szczury to cwane kurwy, muszą zacząć nosić ciemne okulary, bo ułatwiają mu robotę
IcoJaRobieTu napisał/a:
Raczej wiatrówka, chyba, że znajdziesz taką procę z przeładowaniem, bo ten dźwięk jest w tle słyszalny.
słychać, ale wyobraziłem sobie", że mocną proce trzeba naciągać i jest jakiś spust, czy mechanizm i to też może być. Ogólnie nie wiem co to, ale zabawa spoko
Szczury w takim burdelu niesamowite ale skąd się wzięły ciekawe
Dupaapud napisał/a:
Bierzesz zwykłą tanią 5.5mm wiatrówkę z naciągiem sprężynowym, wymieniasz sprężynę na mocniejszą lub jak potrafisz, hartujesz i rąbiesz hornetami do ścierwa nawet na 50 metrów.
@up
Pytanie było o film a nie twoje fantazje - jakby to była wiatrówka łamana, to by się obraz kamery chwiał przy ładowaniu.
Tylko sportowe (zbiornikowe) wiatrówki mają magazynki (na ~10 pocisków) a wiatrówki BB po kilkadziesiąt/set i ich sprężyny na tyle miękkie, że można "przeładowywać" bez odrywania wzroku z celu.
Pytanie było o film a nie twoje fantazje - jakby to była wiatrówka łamana, to by się obraz kamery chwiał przy ładowaniu.
Tylko sportowe (zbiornikowe) wiatrówki mają magazynki (na ~10 pocisków) a wiatrówki BB po kilkadziesiąt/set i ich sprężyny na tyle miękkie, że można "przeładowywać" bez odrywania wzroku z celu.
Dupaapud napisał/a:
zakładam że to typowa wiatrówka do 17J, momentami widać nawet jak śrut leci, więc nie jest to duża prędkość, taka sama zabawa jak z gołębiami w mieście, jak poszukasz to i takie filmy znajdziesz, do tego jakaś tania kamera na podczerwień i gotowe, szczur wędrowny to szkodnik, szczury udomowione śmieszne i przyjacielskie są, ale takie to małe gnojki, nie ma wyjścia, albo jakieś żywołapki i wywozisz do lasu albo po prostu pozbywasz się na wszelkie sposoby
Bo to jest tak: gdyby rozsypał trutkę (jak to się robi w cywilizowanych krajach).... świnie jedzą szczury z trutką = ludzie jedzą trutkę. Ale ludzie i tak głupsi już nie będą!
Dupaapud napisał/a:
Wiatrówka PCP powietrze sprężone w zbiorniku pod lufą.
Przeładowanie to szczęk zamka i dosyłanie kolejnego śrutu z magazynka oraz napinanie zbijaka zaworu. Oczywiście luneta.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów