Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bo Ty sam powinieneś to umieć
Jak widac "Kuchnia uczy nawet jezykow obcych"
Ale żeś palnął . Na kartce wyraźnie dosyć jest napisane
Czyli trzymać kubek NA ścianie . Szklanka po angielsku to też 'cup', ewentualnie 'glass', ale to też oznacza 'szkło', więc najbardziej na miejscu jest użyć 'cup' i każdy wie o co chodzi . Co wy ? Pierwszej gimnazjum nie skończyliście ?
Cup to KUBEK. Mieszkam tu 8 lat i jestem ekspertem.
PS. Duzy KUBEK to "Mug". Tak zebys poznal nowe slowko
Sadistic Uczy
i tak nic nie skumałem
"sex" gdzies mi sie obiło o uszy ale nie wiem dokladnie o co chodzi
niech zgadnę... jesteś rudy
Bo Ty sam powinieneś to umieć
Wkuźwia mnie tylko ta moda na "angielski na poziomie buraka", "deski klozetowej" itp. Jak nie umiesz człowiekowi, w wolnym tłumaczeniu nawet, przełożyć na Polski czegoś tak łatwego i ukryć to w jakimś spojlerze, tylko obrażasz ludzi nieznających angielskiego to idź na inny portal. To tylko sadistic. Na głównej tylko żartuje się z niewiedzy/ułomności innych.
Są ludzie, którzy nie mieli szansy w młodości uczyć się angola i używać go tak skutecznie jak Ty więc twój argument się chrzani.
Idź wypierdzielaj do kuchni lepiej i ogrzewaj mi żarcie, kobieto mikrofalówko, zamiast porażać mnie swoją ignorancją.
Nigdzie nie obraziłam ludzi nieznających angielskiego. Ależ oczywiście że umiem, ale powiedz mi na chuj ja mam się wysilać? Jeśli ktoś angielskiego nie zna, no to generalnie już nie mój problem. Tak tak... są ludzie którzy nie mieli szansy uczyć się angola... No ale takie życie, a jak chcą się dowiedzieć co na tej karteczce jest napisane to niech sobie nawet tłumacza google odpalą. "Idź wypierdzielaj do kuchni lepiej i ogrzewaj mi żarcie" brawo, bardo dojrzałe z Twojej strony!Wkuźwia mnie tylko ta moda na "angielski na poziomie buraka", "deski klozetowej" itp. Jak nie umiesz człowiekowi, w wolnym tłumaczeniu nawet, przełożyć na Polski czegoś tak łatwego i ukryć to w jakimś spojlerze, tylko obrażasz ludzi nieznających angielskiego to idź na inny portal. To tylko sadistic. Na głównej tylko żartuje się z niewiedzy/ułomności innych.Są ludzie, którzy nie mieli szansy w młodości uczyć się angola i używać go tak skutecznie jak Ty więc twój argument się chrzani.Idź wypierdzielaj do kuchni lepiej i ogrzewaj mi żarcie, kobieto mikrofalówko, zamiast porażać mnie swoją ignorancją.
"idź na inny portal. To tylko sadistic." masz coś jeszcze do powiedzenia?
Nigdzie nie obraziłam ludzi nieznających angielskiego.
Sugestia mówi, że jak ktoś nie zna angielskiego na tyle by tekst rozumieć to jest poniżej poziomu pierwszej gimnazjum.
"Idź wypierdzielaj do kuchni lepiej i ogrzewaj mi żarcie" brawo, bardo dojrzałe z Twojej strony!
Kończenie wypowiedzi z klasą po prostu mnie nie satysfakcjonuje, Mikrofalówko
"idź na inny portal. To tylko sadistic." masz coś jeszcze do powiedzenia?
Co tu jeszcze robisz? Kuchnia
Mam 10 postów bo zarejestrowałem to konto całkiem niedawno. Ty jesteś tu półtora roku i masz zaledwie 90. Ale co ma do rzeczy wklejanie screena mojego profilu?
Mówie to do wszystkich:
Jak już nie zamierzacie tłumaczyć swoich wstawek to skończcie chociaż z tym "angielskim na poziomie gimnazjum" albo "katrofla" itp bo śmieszne to było może za pierwszym razem.
O to mi chodzi. Bo ludzie tego używający mają więcej niż te naście lat.
Kiedyś sadistic trzymał poziom.
Niechętnie ale muszę teraz gnieść się tu z debilami.
Ale jak cie nie pasuje to scrolluj dalej i olewaj, robisz, kurwa, problem. Z wielką chęcią bym coś napisała, ale nie chce załapać bana.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów