📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Moim skromnym zdaniem pierdoli bez sensu i to nie jest raczej udawane.Chory gość.
o hemoglobinie i dwutlenku węgla zapomniał napomknąć xD
Odpier..dolcie się od Willigo. Haha udawać to sobie wy możecie w domu przed kompem że macie dziewczyny. Haha schizowy człowiek i tyle, zbitowo gada, można się pośmiać. A wy jesteście marni w swoich czterech ścianach i nawet mordy byście bali się pokazać, pryszczate gimby
"Ku***, powinno się wieszać za bycie tak tępym." nie jego winna, że się taki urodził.
@Hejker sam jesteś gimb.
@Hejker sam jesteś gimb.
A ten co chce od razu wszystkich wieszać niech spojrzy w lustro, znajdzie pasek i niech się sam huśtnie. Up. Nie było do ciebie baranie ale jak uważasz sam się za niego to gratulacje.
ni chuja go nie rozumiem
ale gest 0:52 musiał coś znaczyć
ale gest 0:52 musiał coś znaczyć
Oho następny mistrz sztuki krasomówczej. Niegroźny wariat powala elokwencją
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów