📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Wielu internetowych bohaterów i karierowiczów obiło mi się o uszy, ale kim jest ten random nie mam absolutnie pojęcia..
@up dokladnie, widac ze pajac na sile gra i udaje. Niech spierdala, to jak i inne vlogi sie juz przejadlo.
Grzesiek hejterom, hejterzy grześkowi i tak się kręci ten świat
przetrzyj cerate...
*sypki drift po blacie*
Podpis (max. 250 znaków):
Jjja. nnienawidzę was!! nnienawidzę!
chyba zajebał o próg płatem czołowym jak był mały, i to przełożyło się na wade wymowy.
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
chyba zajebał o próg płatem czołowym jak był mały, i to przełożyło się na wade wymowy.
Przepraszam już się odwalam i odpierniczam.
Jak ktoś nagrywa filmy na youtube to niech się liczy z tym, że ktoś mu powie prawdę (że jest pojebany i jego filmy też) a nie sobie tłumaczy, że ktoś z zazdrości pisze o nim źle.
słabo udaje
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów