18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
mack_k 2011-11-19, 23:11 66
o kurwa glos jak shrek
Zgłoś
K................z 2011-11-19, 23:40 3
jeszcze jak by mogl nie ruszac kurwa ta kamera synchronicznie do smiechy
Zgłoś
Sadomasoo 2011-11-19, 23:54 1
o kurwa kurwa bez przesady kurwa hahahah kuuuuurwa kurwa mac ;]
Zgłoś
Adivost0 2011-11-19, 23:57
kamerzysta dowcipny, a jakby zaliczył takiego pierdolca w krzaka to by pewnie zemdlał .
Zgłoś
Prokurator 2011-11-19, 23:59 5
Z tego kamerzysty taki dowcipniś, pozytywnie
Zgłoś
Kamm 2011-11-20, 0:05
Dobrze przyciemniło motocyklistę od tej kolizji

"Rób to co robisz brat, świat jest dziki
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
Zgłoś
cypa 2011-11-20, 0:05 11
zajebał jak dzik w sosnę
Zgłoś
kadi2794 2011-11-20, 0:06
Śmiech jest rozbrajający, hłe hłe hła hła...
Zgłoś
Samilo 2011-11-20, 0:07 2
No kurwa, dobra jakość, fajny motyw, i jeszcze ten śmiech
Zgłoś
metode 2011-11-20, 0:10 39
Nie ma to jak ziomek który zawsze wesprze cię w kryzysowej sytuacji dobrym słowem
Zgłoś
BylemSieWysrac 2011-11-20, 0:18 2
a w tym filmie jest wielowątkowość część skupia sie na tym że koleś sie wyjebał na motorku a drugi wątek poświęcony jest jego bratu z zespołem downa który był operatorem kamery

"jeśli wsadzisz komuś palec w dupę , to masz palec w dupie i ktoś ma palec w dupie"
Zgłoś
mikEWrona 2011-11-20, 2:17
ale bez przesady

Weź daj mi spokój.
Zgłoś
bloodwar 2011-11-20, 8:01
Filmik bez głosu jest taki sobie, ale kurwa jak włączyłem głos i okazało się, że podkład pod śmiech i komentarze kamerzysty podkładał Zbyszek Zamachowski, znany szerokiej publiczności z niedoścignionego ideału jakim był dubbing Shreka to musiałem dać piwko!

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
k................o 2011-11-20, 8:06
Kamerzysta ma śmiech jakby koń na blachę szczał....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów