"Nieee... I speak the Polish"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurde, oto jest właśnie nasza lewica z ramienia SLD. Były poseł partii z międzynarodówki socjalistycznej w żadnym języku się dogadać nie potrafi. Tak samo inne Olejniczaki itp.
Ale dziwniejsze, że Towarzysz Lato po rusku też nic...
Ale dziwniejsze, że Towarzysz Lato po rusku też nic...
jebany pajac.
W przeszłości zbyt dużo grał głową. Za te 50 tyś. miesięcznie mógłby sobie zorganizować kurs języka. Jebany darmozjad.
Totalny prostak, powinien choć podstawy znać jako prezes. Jedyne co potrafi to wypić ale to za mało by szanować takiego idiotę.
Burak kosi miesięcznie więcej kasy niż większość z nas zarabia w ciągu kilku lat i jeszcze nie chce mu się poduczyć w języku angielskim. Już kurwa "głupie" gimbusy lepiej mówią w j. obcych...
Wyjebać buca z PZPN.
Wyjebać buca z PZPN.
Nie podniecajcie się tak bo wam żyłka pęknie. Jeśli ktoś naiwny myśli, że w tym bagnie się cokolwiek zmieni, to informuję, że nie ma takiej możliwości. A nie ma, ponieważ zawsze znajdzie się 40k niedorozwojów, którzy pójdą, wyłożą kasę na bilet, wypełnią stadion i będą stali grzecznie jak banda cymbałów w zamieci śnieżnej (mam nadzieję, że pamiętacie). Co poniektórzy będą zachrypniętym głosem próbowali przekrzyczeć zastraszonego spikera jakimiś wyuzdanymi tekstami w stylu 'jebać PZPN'. Dla Grzesia i niepełnosprawnych reprezentantów to jest wszystko, czego potrzebują. Odpowiednia ilość kasy do kiesy wpłynie i wszystko w temacie. Zadowolenie kibiców jest dla nich ostatnią rzeczą, na jaką kiedykolwiek zwróciliby uwagę.
Ironicznie stwierdzę, że nie wiem co jest takiego niezwykłego w tym filmie, że aż musiał znaleźć się na głównej, skoro 99% kopaczy nie jest w stanie jednego zdania po polsku wydukać.
Ironicznie stwierdzę, że nie wiem co jest takiego niezwykłego w tym filmie, że aż musiał znaleźć się na głównej, skoro 99% kopaczy nie jest w stanie jednego zdania po polsku wydukać.
Jak bym zarabiał 50tys miesięcznie to bym miał wyjebane w naukę języka. A jak dziennikarz by płakał że się nie moźe ze mną dogadać to jemu bym dał na naukę polskiego.
Kurwa nie zna Ruskiego. No i chuj z tego? Też nie znacie gimbusy.
@Talth92 no wlasnie gimbusy nie musza znac bo sa za mlode. Teraz w szkolach jest angielski. Za to jak on chodzil do szkoly to byla "przyjazn" miedzy Polska i Rosja wiec rosyjski byl obowiazkowy.
Szkoda tylko, ze jak jakis polityk, prezes czy inna swinia z koryta nie zna angielskiego to zaraz leci tekst, ze "kiedys to byly inne czasy i innego jezyka sie uczono". Tylko jak widac z tego innego jezyka tez nie zawsze potrafia cos powiedziec.
Szkoda tylko, ze jak jakis polityk, prezes czy inna swinia z koryta nie zna angielskiego to zaraz leci tekst, ze "kiedys to byly inne czasy i innego jezyka sie uczono". Tylko jak widac z tego innego jezyka tez nie zawsze potrafia cos powiedziec.
przeciez to logiczne ze ludzie w tym wieku mowia mac w jednym jezyku... czyli niemiecki albo ruski.zamiast pierdolic do niego po angielsku powinien zapytac sie najpierw w jakim jezyku rozmawia tudziez stara sie rozmawiac.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów