No cóż, onychomikozę można wyleczyć, ale nie zadawaj się z nim więcej. Jest wielu wartościowych facetów, musiałaś trafić na brudasa...
Naprawdę? Bo wydaje mi się, że pierdolisz głupoty. Żyję już trochę lat i odkąd pamiętam, to skaleczenia nożem zdarzały mi się po ich naostrzeniu zawsze i dlatego ich często nie ostrzę.
To w takim razie chuja się znasz na krojeniu 😀
to było pytanie retoryczne, nie odpowiadaj, chyba, że chcesz potwierdzić swoje upośledzenie.
W jakim rejonie zbierane, bo w centralnej Polsce susza i pustka w lesie.
[ Dodano: 2024-08-18, 22:43 ]
Masz piwo za nicka.
Jak bardzo trzeba być tępym, żeby uważać, że tępy nóż bardziej szkodzi, niż ostry?
to było pytanie retoryczne, nie odpowiadaj, chyba, że chcesz potwierdzić swoje upośledzenie.
Idioto tępym nożem by coś ukroić musisz włożyć więcej siły i jak spierdoli to się jebniesz większą siłą także stul pizdę bo pod każdym postem piszesz głupoty, a w rzeczywistości matka wolała ci kupić telefon niż dać ziemniaki do obrania by nie jeździć na pogotowie
Jak bardzo trzeba być tępym, żeby uważać, że tępy nóż bardziej szkodzi, niż ostry?
Kiedyś kupiłem w Biedrze nożyk ceramiczny.
Był tak zajebiście ostry, że przecinał skórę na kciuku podczas krojenia szczypiorku.
Żadnym metalowym nigdy się tak nie pochlastałem jak tym.
Rysował skubany nawet szklane talerze...
Ale o dziwo, tylko ostrą krawędzią, a nie tępą 😉😁😁😁
Geraldinio napisał/a:
Idioto tępym nożem by coś ukroić musisz włożyć więcej siły i jak spierdoli to się jebniesz większą siłą także stul pizdę bo pod każdym postem piszesz głupoty, a w rzeczywistości matka wolała ci kupić telefon niż dać ziemniaki do obrania by nie jeździć na pogotowie
A jednak odpowiedział i potwierdził...
To koźlarze czy coś innego?
W jakim rejonie zbierane, bo w centralnej Polsce susza i pustka w lesie.
Masz piwo za nicka.
Koźlarze ale jest też sporo podgrzybków. Warmińsko-mazurskie 😉
I dzięki za piwko 😄
[ Dodano: 2024-08-18, 23:29 ]
Pierwsze: tępym nożem szybciej sobie zrobisz krzywdę (i bolesniejszą) niż naostrzonym.
Drugie: masz ładne dłonie
Priv
Dawaj.. może połączy nas Sadistic hahah 😅
I dziękuję za komplement 🤣
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów