📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Jak miałem z 8 lat, to się gorzej kartką zaciąłem na lekcji.
Przestań się nad sobą użalać, bo to nawet na pejsbuka za lajtowe...
Przestań się nad sobą użalać, bo to nawet na pejsbuka za lajtowe...
Nie rozumiem, jak można pociąć się kilka razy przy krojeniu / skrobaniu grzybów. OCB ?
d-_-bE.Prigozhin61 napisał/a:
Jakieś szczegóły jak się to wydarzyło?
Przy zlewie nie ma takich emocji
Zmywarka poszła do lasu
Tępa baba widać...
Seligos napisał/a:
Pierwsze: tępym nożem szybciej sobie zrobisz krzywdę (i bolesniejszą) niż naostrzonym.
Drugie: masz ładne dłonie
Priv
Co za kretyn xD
następnym razem lepiej wybierz plastikowy nożyk
Co ja czytam? Tępy nóż jest ostrzejszy od ostrego, bo jest tępy! Czyli jak chcę pokroić pomidorka w cienkie plastry, to powinienem najpierw pokroić nim cegłę w kostkę?
Kurde... ilu tu mądrych ludzi można poznać!
A dziewczyna ma rzeczywiście ładne dłonie, ale ja akurat mam zboczenie na kanie i za to piwo dałem. Jedni sobie chodzą na grzyby z jakimś kozikiem i garbią się po ściółce leśnej, a ja jestem kaniobiorcą - pilzenjägerem! Ja na kanie biorę lornetkę i siekierę, bo największe okazy można dostrzec tylko z dużej odległości. Z bliska niedzielny grzybiarz myśli, że to świerk albo inna jodła.
Kurde... ilu tu mądrych ludzi można poznać!
A dziewczyna ma rzeczywiście ładne dłonie, ale ja akurat mam zboczenie na kanie i za to piwo dałem. Jedni sobie chodzą na grzyby z jakimś kozikiem i garbią się po ściółce leśnej, a ja jestem kaniobiorcą - pilzenjägerem! Ja na kanie biorę lornetkę i siekierę, bo największe okazy można dostrzec tylko z dużej odległości. Z bliska niedzielny grzybiarz myśli, że to świerk albo inna jodła.
Pociąć się nożem do grzybów, jprdl to trzeba mieć talent.
Paczka chusteczek nie jest taka droga ani ciezka żeby zabrać wraz z tą kosą...
Ładne dłonie mniam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów