📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chociaż nie gram w nowe GTA, to i tak zajebiste! w ogóle w szoku jestem że nikt po Carmageddonie nie zrobił czegoś podobnego - coś przeoczyłem ? Kochałem część 2gą Carma, przeszedłem kilka razy... to się nazywa gra a nie jakieś Simsy
@up raczej! pamietam jak przechodzilem miliard razy jedna mape zeby odblokawac te jedna jedyna furke a gta 4 tez kozackie
Koniec świata!!!
Wie ktoś jak to zrobić?
@up, proszę:
http://www.reddit.com/r/gaming/comments/f17mm/
albo ściągnij PLIK i zamień z handling4.dat
http://www.reddit.com/r/gaming/comments/f17mm/
albo ściągnij PLIK i zamień z handling4.dat
Biedne procesory w naszych piecach ;p
Ale i tak najlepszy klimat miał Carmageddon, w dwójce już był trochę inny, chociaż też zajebisty
ja pierdole nie wrzucaj więcej podobnych śmieci , bo ja zacznę wrzucać screeny ze Snake i z Tetrisa, jak dla ciebie krew w grze i latające autka są sadystyczne , to ja nie chce wiedzieć jak wygląda sex (czyt:e-sex)w twoim wydaniu
@up, znacznie bardziej "sadystyczne" były te kotki i pieski i kotki, co zebrały 200+ piw, co to ktoś ostatnio wrzucił Więc morda.
@UP
należysz do tego zjebanego klubu który wchodzi na sadistic tylko po to żeby dawać komentarze pod wszystkim jakie to kurwa bardzo nie sadystyczne? weź wypierdalaj.
należysz do tego zjebanego klubu który wchodzi na sadistic tylko po to żeby dawać komentarze pod wszystkim jakie to kurwa bardzo nie sadystyczne? weź wypierdalaj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów