📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
smc napisał/a:
Chyba mają płacone od kilometra, bo specjalnie go wypuścili cofając radiowóz
Jak im zniszczy się auto będą chodzić pieszo.
Jacson napisał/a:
Gdyby wyciąć przekleństwa to on nic nie powiedział.
xDDD
Dostojny napisał/a:
Dla miłośników japońskiej motoryzacji - Toyota Crown Athlete V.
w pierwszej chwili myślałem że to lexus LS.
i w sumie blisko byłem.
Prosty napisał/a:
Kurwa oni są jak czarnuchy wszyscy brzmią tak samo.
Nie pierdol smoluchy tylko "shieet" bo więcej nie potrafią.
Hehe jeszcze tylko brakuje widoku z powietrza i z pierwszej oso y;D
Nazhir napisał/a:
można nie lubić Rosjan (a nawet trzeba), ale trzeba przyznać, że wiązanki przekleństw w ich języku brzmią zacnie. Miło się tego słucha.
ty musisz być chyba głuchy jak tak piszesz ! tego ich pier.... nie da się słuchać, wystarczy jedno słowo !!!
Jak słyszę te cyrylicę to aż mi słabo. To jak to pierdolenie balonturbiny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów