Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
można nie lubić Rosjan (a nawet trzeba), ale trzeba przyznać, że wiązanki przekleństw w ich języku brzmią zacnie. Miło się tego słucha.
Chyba mają płacone od kilometra, bo specjalnie go wypuścili cofając radiowóz

Dobra grafika w tym stalkerze dwa, ale nad ai to mogliby jeszcze popracować.
Ruscy mają zakaz strzelania w gumy bo tam się z nimi u nich nie przelewa
smc napisał/a:
Chyba mają płacone od kilometra, bo specjalnie go wypuścili cofając radiowóz
Raczej to pragmatyzm - jakby im rozwalił radiowóz to by stali się patrolem pieszym i to w zimę

Sasza sp🤬alał przed sowieckim wku, ale się nie udało. Jutro z rana będzie już szturmował brygadę PT-91 Twardych z pamiętającym II Wojnę Światową kałachem, bez amunicji.
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
podpis użytkownika
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Geraldinio napisał/a:
Sasza sp🤬alał przed sowieckim wku, ale się nie udało. Jutro z rana będzie już szturmował brygadę PT-91 Twardych z pamiętającym II Wojnę Światową kałachem, bez amunicji.
Karabin AK-47 to chyba najbardziej znana broń na świecie. Jego produkcja rozpoczęła się w 1948 roku.
Dlaczego ten sp🤬olony kranie nie może się zapaść pod ziemie...
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.orgOświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie