📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:33
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
można nie lubić Rosjan (a nawet trzeba), ale trzeba przyznać, że wiązanki przekleństw w ich języku brzmią zacnie. Miło się tego słucha.
Chyba mają płacone od kilometra, bo specjalnie go wypuścili cofając radiowóz
Kurwa oni są jak czarnuchy wszyscy brzmią tak samo.
smc napisał/a:
Chyba mają płacone od kilometra, bo specjalnie go wypuścili cofając radiowóz
Raczej to pragmatyzm - jakby im rozwalił radiowóz to by stali się patrolem pieszym i to w zimę
Sasza spierdalał przed sowieckim wku, ale się nie udało. Jutro z rana będzie już szturmował brygadę PT-91 Twardych z pamiętającym II Wojnę Światową kałachem, bez amunicji.
Geraldinio napisał/a:
Sasza spierdalał przed sowieckim wku, ale się nie udało. Jutro z rana będzie już szturmował brygadę PT-91 Twardych z pamiętającym II Wojnę Światową kałachem, bez amunicji.
Karabin AK-47 to chyba najbardziej znana broń na świecie. Jego produkcja rozpoczęła się w 1948 roku.
Dlaczego ten spierdolony kranie nie może się zapaść pod ziemie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów