📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
niby kolejny głupi filmik z gry
ale wygląda fajnie
ale wygląda fajnie
oddal się wulgarnie z tymi swoimi gierkami
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Może jakiś opis do tego ?
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
@up Wziu, hop, salto, jebudu, dup, "o shit!". Proszę.
serio opis? Godzina, data, jaki komputer, w którym miejscu mapy i jaka misja...
Nie ma opisu dla tej wstawki? Dziwne, chyba moderatorzy uczą się na kartkówkę z polaka, że jeszcze tego nie wyjebali. Swego czasu taki temat był wysłany do kosza z poczekalni
[ Komentarz dodany przez: Sunday: 2015-06-12, 01:08 ]
Właśnie poszły dwa warny za tą jedną wstawkę.
[ Komentarz dodany przez: Sunday: 2015-06-12, 01:08 ]
Właśnie poszły dwa warny za tą jedną wstawkę.
Testowalem juz zderzenie samolotu z brzoza w GTA5, niedlugo przesle film
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów