📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
To tylko żartobliwa forma polskich realiów, sam jestem przeciw życiu na zasiłkach
dokładnie kurwa ! Mam 27 lat. Pracuje od 19roku zycia. Dzisiaj zarabiam średnio 4tys/netto na etacie jako jebany PH i nie pierdole nic o jakimś kurwa zasiłku...wszystko bez znajomości i bogatych starych. Jak traciłem pracę to w ciągu 1mies miałem następną, albo list intencyjny, że zaczynam w kolejnym mies...raz byłem w pośredniaku po maturze i kurwa nigdy więcej !!!! Napisz, przezyj za najniższą krajową OK!, ale nie kurwa zasiłek socjalny do kurwy nędzy !
@up nie napinaj się tak bo popuścisz stolec. jak powiedział xThief to jest forma żartu. cieszymy się, że masz pracę i nakurwiasz "jako jebany PH" ale nie wylewaj tak żalu z głębi serca bo nie starczy ci w razie jak spotkasz Tuska. Meliska i przeglądaj dalej
Chodziła już podobna anegdotka coś w stylu:
- W następnym odcinku Bear Grylls jedzie do Polski i będzie próbował przeżyć miesiąc za najniższą krajową.
- W następnym odcinku Bear Grylls jedzie do Polski i będzie próbował przeżyć miesiąc za najniższą krajową.
Kwintesencja dowcipu i satyry.
hhehehe heheeh heheeehehehe heeerbata ci stygnie....
Pfff... na zasiłku to nie problem. Niby się u nas mówi, że socjal to bieda, ale to nie prawda. Nasze Państwo może zapewnić lokal za free, sprzęty AGD, kursy, zasiłki, ogrzewanie itd. Serio.
Wyżyj za to z minimalnej krajowej!
Wyżyj za to z minimalnej krajowej!
to raczej powinna być pierwsza misja w gta dla czarnuchów. Nikt by gry nie skończył.
@up zasiłek taki można dostać pod warunkiem, że jesteś gównem czy innym patałajstwem, a nie obywatelem tego kraju
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów