Nie pytajcie skąd to wiem, 25 lat małżeństwa robi mnie w tych sprawach z automatu ekspertem.
Niektórzy nie powinni nigdy jeździć automatami. To jednak wymaga trochę inteligencji.
Słuchaaaam? Czego wymaga?
te życie w pędzie, w końcu ktoś przez to zginie!
Później zamawiam kawę, i to czarną kawę
I dodaję nawet, że bez mleka i śmietanki
I bez żadnych gadek
Patrzę na typa, widzę gar ma słaby
Ale upewniam się, że usłyszał
Że czarna ma być
Z tym, że typ stał pewnie tam, gdzie ZOMO, bo
Niesie mi padakę wybieloną, myślę "o
Zapłacisz za dyshonor!"
Ale w końcu macham ręką, szkoda tłumaczyć
Zresztą to o niczym nie świadczy
To nic nie znaczy
Tu jednak znaczyło...
Słuchaaaam? Czego wymaga?
Inteligencji. Wiem, nieznany Ci termin. . Połowa tych wypadków jest z winy tych nieogarów, którzy myślą, że wiedzą. Jak Ty. A już za kółkiem lipa, dwie nogi w użyciu i taki efekt. Zapomnieli, że lewa ma leżeć, a to nie takie łatwe, ta pamięć mięśniowa w krytycznej sytuacji daje znać i jeb- hamulec albo gaz w podłogę. A najczęściej jedno i drugie, bo lewa noga myśli że to sprzęgło.
Inteligencji. Wiem, nieznany Ci termin. . Połowa tych wypadków jest z winy tych nieogarów, którzy myślą, że wiedzą. Jak Ty. A już za kółkiem lipa, dwie nogi w użyciu i taki efekt. Zapomnieli, że lewa ma leżeć, a to nie takie łatwe, ta pamięć mięśniowa w krytycznej sytuacji daje znać i jeb- hamulec albo gaz w podłogę. A najczęściej jedno i drugie, bo lewa noga myśli że to sprzęgło.
Po wciśnięciu jednocześnie hamulca i gazu samochód się zatrzyma. W nowszych samochodach a szczególnie w tych z automatyczną skrzynią biegów dawka paliwa jest obcinana po naciśnięciu hamulca.
I tu zgadzam się z Tobą w 100%. Parę lat temu odnawiałem kod E95 i oczywiście musiałem zaliczyć badania psychotechiczne.
Coś pewnikiem tej dupie nie pasowało, że prawie 60cio letni staruch zbyt gładko to zalicza więc wymyśliła odmianę.
Cytat z testu: Jak zapali się czerwone światło lewym kciukiem wciska Pan przycisk. Jak zapali się zielone, prawą stopą wciska Pan pedał.
Próbowałem i chuj z tego wyszedł a lasencja stwierdziła, że nie może mi zaliczyć testu.
Zapytałem tylko czy chciałaby znaleźć się na przejściu dla pieszych w momencie kiedy ona ma zielone światło, ja czerwone i ja, zamiast naciskać hamulec z całej siłki włączam kierunkowskaz?
Wyszedłem z jej pracowni z kompletem podpisanych papierów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów