📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To nie Chudy, to Robert Lewandowski
ee ludzie jak mi chodzi asasin creed 2 na słabych ustawieniach to gta 4 bedzie chodzic czy nie??? chce se kupic
a jak zrobie formata to sie polepszy cos??
kto sie na tym zna
kto sie na tym zna
sastunterad napisał/a:
Kopiuj,wklej i wypierdalaj !
o co się spinasz?
o co się spinasz?
bo kopiujesz głupie komentarze z innych stron jak gimbus jebany
Bzzykacz napisał/a:
ee ludzie jak mi chodzi asasin creed 2 na słabych ustawieniach to gta 4 bedzie chodzic czy nie??? chce se kupic
kto sie na tym zna
systemrequirementslab.com/cyri
Wystarczy wybrać pożądaną grę, a stronka sprawdzi Twoją specyfikację komputera i określi, czy możesz w daną grę zagrać, a jeśli tak, to na jakich detalach.
Kliknij "Automatic detection" i gdy pojawi się okienko Java wciśnij "Run". Na koniec detekcji skrypt pokaże Ci nawet co trzeba podrasować w komputerze na wypadek, gdyby gra nie ruszyła.
Mam nadzieję, że pomogłem.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów